PHP developer (frontend)

Opdrachtgever
StuComm
Geplaatst op
13-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Houten
Reacties
1
Bekeken
2402
Status
Gepauzeerd
Referentie
Freelance developer

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Helion IT 161 opdrachten

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar een goede frontend developer (PHP'er) die tijdelijk fulltime bij ons aan de slag wil gaan om onze klant portal te ontwikkelen. De precieze duur van de klus is in overleg, jij kan een schatting geven over hoe lang jij nodig denkt te hebben hiervoor.

Wie zijn wij?
StuComm is een van de snelstgroeiende startups in Nederland. We hebben de StudentenApp ontwikkeld, een app waarin studenten al hun relevante studie informatie gemakkelijk op één plek kunnen raadplegen. Zo'n 250,000 studenten gebruiken dagelijks de StudentenApp en tot onze klanten behoren o.a. Universiteit Utrecht, Radboud Universiteit en Hogeschool Inholland.

Dagelijks werken we met zo'n 10 man ontzettend hard om het beste product neer te zetten. Naast dat we de Nederlandse markt aan het veroveren zijn, zijn we ook bezig om uit te breiden naar Engeland en Duitsland.

Interesse?
Heb jij al enige relevante frontend ervaring en vind je deze klus en StuComm goed klinken? Dan horen we graag van je om je wat meer informatie te geven en nader kennis te maken!

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  13-10-2016 20:29
  Plaats
  Capelle AD IJssel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten