Manager projectbeheersing

Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
12-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
1217
Status
Gesloten
Referentie
IGB83757326

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een manager projectbeheersing met aantoonbare ervaring op het gebied met projectadministratie (in een complexe omgeving).

Wie?

Onze opdrachtgever is de gemeenschappelijke organisatie van het waterschap Amstel, Gooi en Vecht en de gemeente Amsterdam.

U wordt ingezet op 2 projecten ingezet, namelijk ”De Nieuwe N200” en ''Dijkvernageling Ringdijk Watergraafsmeer''.

Project ”De Nieuwe N200”.
Inzet 32 uur per week tot en met eerste kwartaal 2019. Voor dit project zijn Rijkswaterstaat, de gemeente Amsterdam, Waterschap Amstel, Gooi en Vecht en Waternet opdrachtgever. Het project heeft een hoge complexiteit en bevat momenteel 10 scopeonderdelen. Het betreft onder andere de volledige herprofilering van de N200 tussen Halfweg en de A10 West alsmede de vervanging van 9 kilometer drinkwatertransportleidingen, het herinrichten van de wegen en vernieuwen van de boezembruggen in Halfweg.

Pilotproject Dijkvernageling Ringdijk Watergraafsmeer.
Inzet 4 uur per week tot en met 3e kwartaal 2017. Dit project is een door het HWBP gesubsidieerd project waarbij het Waterschap Amstel Gooi en Vecht optreedt als feitelijk opdrachtgever. Binnen dit project wordt met een innovatieve dijkversterkingstechniek, de JLD-Dijkstabilisator, een nieuwe stap gezet om te komen tot een volledige acceptatie. Met het uitvoeren van deze pilot wordt de Ringdijk Watergraafsmeer versterkt met een kansrijke innovatieve dijkvernagelingsmethode. Tijdens dit project worden een aantal onderzoeksvragen beantwoord. Bij een goed resultaat kan de methode worden uitgerold bij andere grote dijkversterkingsprojecten in Nederland.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U bent verantwoordelijk voor het opzetten van de projectbeheersing en het bijhouden van, en adviseren over de projectbeheersing. Denk aan tijd, geld, risico's, informatie en kwaliteit.

 • U ondersteunt en adviseert de projectmanager bij het aansturen van het project, fungeert hierbij als spil en sparringpartner in het projectteam en monitort en rapporteert over de voortgang van de projecten.

 • U bent verantwoordelijk voor de projectbrede voortgangsrapportages aan de (4) opdrachtgevers, het kwaliteitsmanagement en de documentbeheersing.

 • U stuurt bij het project “de nieuwe N200” rechtstreeks een planner, een risicomanager en een projectcontroller aan.

Eisen

 • U hebt minimaal een hbo-diploma in de richting techniek, bedrijfseconomie of (technische) bedrijfskunde.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan) op het gebied van met projectadministratie (in een complexe omgeving)

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan) op het gebied van projectmanagement conform het IPM-model bij infrastructurele projecten.

Wensen

 • U hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar kennis van en ervaring opgedaan met planning systemen (inclusief PPI).

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 4 keer kennis van en ervaring opgedaan in projectmanagement bij complexe infrastructurele projecten.

 • U hebt in de afgelopen 10 jaar minimaal 3 jaar kennis en ervaring opgedaan met risicomanagement.

 • U bent analytisch ingesteld, kan goed organiseren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk).

 • U bent gewend om binnen een strak tijdschema te werken en is in staat om vanuit resultaatgerichtheid snel te schakelen van inhoud naar proces.

 • U hebt een proactieve en zelfstandige werkhouding, beschikt over een helicopterview en “hands-on-mentaliteit”.

Waar?

Amsterdam

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week tot het derde kwartaal van 2017 daarna 32 uur per week tot het eerste kwartaal van 2019. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

 

 

Hoe?

Reageer vóór dinsdag 25 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten