Projectmanager & Data scanning specialist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
13-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Maastricht
Reacties
0
Bekeken
394
Status
Gesloten
Referentie
Roos Goed

TOP-Opdrachtgevers

  • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Rol

Projectmanager & Data scanning specialist

Locatie

Maastricht

Begindatum

17 oktober 2016

Einddatum

31 december 2016

Optie tot verlenging

Ja

Dagen per week

5

Uren

40

Tariefindicatie

In overleg

Opdrachtbeschrijving

Als onderdeel van de Data Governance roadmap van onze klant loopt het project Enhanced DLR Scanning. Het project heeft tot doel inzicht te verschaffen in welke data zich waar (database/systeem) bevind. Ter vervanging zoeken wij per direct een combinatie-rol Project Manager en Data-scanning specialist. Kennis van Data Management & Data Governance, waaronder data, databases, data-models en data-quality is een must voor dit project.

Functie-eisen

Vanuit de Project Management rol stuurt de kandidaat het lopende Enhanced DLR Scanning project en klein projectteam aan. Het project heeft een iteratieve aanpak en vraagt een doelgerichte, pragmatisch project manager die goed om kan gaan met politiek en zich snel aanpast aan de bedrijfscultuur.

Vanuit Data-scanning specialist rol analyseert de kandidaat de resultaten van de Imperva DAM scans. Imperva DAM kennis is een pré. De tooling interpreteert de data geautomatiseerd; de resultaten moeten vervolgens handmatig worden nagelopen door Data-scanning specialist, en waarna deze besproken en geverifieerd worden met systeem en database specialisten, designdocumentatie en leveranciers. Met de inzichten van de scans zullen de vervolgscans verder getuned moeten worden.

Reageren kan nog tot vrijdag 14 oktober 09:00 uur door middel van een cv in word format en een korte motivatie met vermelding van beschikbaarheid en tarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten