MS Project Server specialist

Intermediair
Mens & IT Consultants
Geplaatst op
14-10-2016
Periode
Binnen een week
Budget
Open
Op locatie
Maastricht
Reacties
0
Bekeken
4588
Status
Open
Referentie
1563

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 28 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Bij mijn eindklant zijn we momenteel druk bezig met een MS Project Server 2013 implementatie. Voor de functionele inrichting van de MS Project Server omgeving hebben we een externe
.De technische inrichting heeft de klant zelf gedaan. Momenteel hebben we zowel een test, acceptatie als productie MS Project 2013 omgeving. Bij alle omgevingen wordt er gebruik gemaakt van een centrale SharePoint omgeving welke gebruik maakt van Office Web Apps i.p.v. Excel Services.

Voor de volgende elementen zijn we op zoek naar een technische super specialist

MS Project 2013 werkt niet zonder MS Project Professional. De integratie tussen deze producten moet feilloos zijn. Helaas is dat momenteel niet het geval. Voor het bepalen van de correcte werking hanteren we (tot op heden) de volgende minimale testen:

  1. Vanuit MS Project Server wordt de link naar MS Project Professional opgestart vanuit de projecten

  2. Vanuit MS Project Server wordt de link naar MS Project Professional opgestart vanuit de resources

  3. Vanuit MS Project Server wordt de link naar MS Project Professional opgestart vanuit de ondernemingskalender.

Het bovenstaande is met wisselend succes gerealiseerd op de test omgeving. De test MS Project Server 2013 server is voorzien van de laatste cumulative updates. De werkplek is voorzien van de 32 bits versie van MS Project Professional 2016 incl. de patch h
Op een PC alleen voorzien van Windows 7 met daarbij MS Security Essentials en de 32 bits versie van MS Project Professional 2016 incl. de patch zijn de bovenstaande tests met succes uitgevoerd.
Op een PC met daarop het standaard image en de 32 bits versie van MS Project Professional 2016 incl. de patch falen de bovenstaande testen. Als de PC volledig ontdaan wordt van MS Office 2010 (incl. het opschonen van de registry) gaan test 1 en 2 wel goed maar blijft test 3 falen.
ยท Zoals reeds aangegeven is onze centrale SharePoint omgeving voorzien van Office Web Apps i.p.v. Excel Services. We willen natuurlijk wel gebruik maken van de rapportage functionaliteit van MS Project Server 2013.

Voor het bovenstaande zijn we als Mens & IT op zoek naar een super specialist welke reeds meermaals met deze problemen te maken heeft gehad en welke deze met succes heeft weten op te lossen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten