Interim Adviseur Functioneel Beheer CS HIX

Opdrachtgever
Astorium werving & detachering
Geplaatst op
13-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70-75
Op locatie
Noord-Brabant
Reacties
0
Bekeken
984
Status
Open

Omschrijving

Voor een grote zorginstelling in de regio Brabant zijn wij met spoed op zoek naar een Interim Functioneel beheerder CS HIX . Dit is een tijdelijke fulltime positie ( 32 - 36 uur) tot en met februari 2017 met de mogelijkheid tot verlenging.

Het doel is het functioneel beheren van de CS HIX omgeving en specifiek de modules Planning en Zorglogistiek. Met jouw ruime kennis van de primaire zorgprocessen en de mogelijkheden van CS HIX geef je advies over de inzet van CS HIX bij de ondersteuning van de werkprocessen. Daarbij adviseer en ondersteun je het management. Bij escalaties ben jij de eerste schakel.

In deze functie vervul je tevens een voortrekkersrol bij het opzetten en professionaliseren van het specificatieproces.

Ben jij een inhoudelijk sterke Functioneel Beheerder met kennis van CS HIX met name op het gebied van Planning en Zorglogistiek? Ben je per direct of op zeer korte termijn beschikbaar? Reageer dan zo snel mogelijk met je cv, motivatiebrief, tarief en beschikbaarheid.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je vervult de rol van senior binnen het team Functioneel Beheer Services en geeft functioneel leiding aan 5 functioneel beheerders

 • Je geeft functioneel leiding aan functioneel beheerders en geeft mede vorm aan de inrichting van de afdeling.

 • Je neemt gedurende de periode van zwangerschapsverlof de functioneel beheerder werkzaamheden van jouw collega.

 • Je vertaalt wijzigingen binnen de primaire zorgprocessen naar een nieuw gewenste situatie

 • je onderzoekt de mogelijkheden van CS HIX en geeft advies over de inzet van CS HIX bij de ondersteuning van de werkprocessen.

 • Je adviseert en ondersteunt het management. Bij escalaties ben jij de eerste schakel.

Je zit overleggen voor met de verantwoordelijken uit de gebruikersorganisatie, waarbij je goed weet om te gaan met tegengestelde belangen. Je neemt het voortouw binnen het team en naar alle niveaus van de gebruikers. In deze functie vervul je tevens een voortrekkersrol bij het opzetten en professionaliseren van het specificatieproces.

Functie eisen

 • Je beschikt over een afgeronde (informatica of bedrijfskundige) opleiding op HBO+/academisch niveau

 • Je hebt diepgaande kennis van en brede ervaring met het vakgebied, de ontwikkelingen en vernieuwingen

 • Je hebt aantoonbare ervaring met Chipsoft HIX in de rol van ervaren Functioneel Beheerder

 • Het geniet de voorkeur als je ook aantoonbare ervaring hebt met de specifieke Modules Planning en Zorglogistiek

 • Je hebt tevens kennis van en ervaring met complexe zorgomgevingen en veranderingsprocessen.

 • Je hebt gevoel voor interne verhoudingen, beweegt gemakkelijk tussen alle niveaus in de organisatie en pakt met zelfvertrouwen de uitdagingen aan in een complexe in- en externe omgeving.

Je bent kritisch klantgericht, een kartrekker en je neemt je verantwoordelijkheid. Daarbij ben je flexibel, veranderingsbereid en toon je initiatief. Tevens werk je zelfstandig én zoek je de verbinding in de samenwerking. Stressbestendigheid is vanzelfsprekend en je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een grote zorginstelling in de regio Brabant. Het is een organisatie met innovatieve doelstellingen en is volop in ontwikkeling. Er vinden op dit moment veel veranderingen plaats, met als doel de patiënten zorg te bieden in een moderne omgeving. ICT vormt een belangrijke schakel in dit proces. De ICT organisatie houdt zich bezig met de complexe en uitdagende projecten die de organisatie vorm moeten geven.

De centrale ondersteuning wordt hierbij verzorgd door de afdelingen Medische technologie en ICT, een stafunit Bedrijfsondersteuning en vier units. Jouw team Functioneel Beheer Service is 30 man/vrouw groot.

Het aanbod

Wij bieden jou een uitdagende tijdelijke positie bij een inspirerende zorginstelling tot en met februari 2017, 32 - 36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging. Je krijgt de kans om een bijdrage te leveren aan het optimaliseren van het Functioneel Beheer en specifiek de inrichting van CS HIX.

Freelancers zijn welkom om te reageren. Vermeld dan bij je reactie jouw uurtarief. Wij zijn DBA Proof. De bandbreedte van het uurtarief is 70 - 75 euro, incl reiskosten excl btw.

Interesse?

Herken jij jezelf in het profiel en wil je snel reageren? Dit kan met jouw CV én motivatiebrief tot dinsdag 18 oktober 12.00 uur. Houd er rekening mee dat je deze week gebeld kan worden naar aanleiding van jouw sollicitatie.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten