Intermediair
Van Dijk Employment Services
Geplaatst op
13-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
's-Gravenhage
Reacties
0
Bekeken
602
Status
Gesloten
Referentie
IGB83866729

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functieomschrijving
U bent een makelaar met ervaring met het sluiten van huurcontracten voor kantoren met een minimale grootte van 3.000 m2.

Wie?

Onze opdrachtgever beheert het vastgoed van defensie en is verantwoordelijk voor nieuwbouw, het beheren en het (laten) uitvoeren van het onderhoud van de in beheer zijnde gebouwen, werken en terreinen van defensie.

U bent werkzaam voor de directie Transacties & Projecten (T&P). T&P is de schakel naar de vastgoed- en bouwmarkt. De directie is onder andere verantwoordelijk voor de uitvoering van de portefeuillestrategie de opdrachtgever door (her)ontwikkeling, contractmanagement, transformatie en transacties. Daartoe realiseert de directie nieuw- en verbouwprojecten en koopt zij producten, werken en diensten in voor de opdrachtgever. Onder de directie T&P vallen naast de afdeling Inkoop en Contractmanagement ook de afdelingen Projecten, Verkoop, Verhuur & Taxaties en Architectuur & Techniek.

De afdeling Inkoop en Contractmanagement is verantwoordelijk voor de inkoopstrategie voor de opdrachten van de opdrachtgever. De sectie Contractmanagement DBFMO en Huur maakt onderdeel uit van deze afdeling. Deze sectie beheert de DBFMO-contracten in de exploitatiefase. De sectie Huur draagt zorg voor de verwerving van aan de voorraad toe te voegen vastgoed en de heronderhandelingen van reeds gehuurd onroerend goed.

De opdracht bestaat uit het uitvoeren van vastgoedtransacties (primair huur en eventueel koop) in de huurportefeuille van de opdrachtgever in met name de regio Zuid-Holland. Dit zullen voornamelijk huurverlengingen zijn, die binnen de kaders (financieel, tijd, juridisch, aspectprogramma’s) gehaald moeten worden.

Mogelijk is voor de uitoefening van uw werkzaamheden bij de opdrachtgever in de toekomst een veiligheidsonderzoek aan de orde. U wordt geacht daar dan aan mee te werken.

Wat?

Wat u gaat doen en wat we van u vragen, leest u hieronder.

Taken

 • U voert vastgoedtransacties uit (primair huur en eventueel koop) in de huurportefeuille van de opdrachtgever in met name de regio Zuid-Holland.

 • U onderhoudt contacten met de collega’s van Assetmanagement en P&P en met de marktpartijen.

 • U zorgt voor het up-to-date brengen van de Model Huurovereenkomst (MHO) van de opdrachtgever in afstemming met collega’s van diverse directies.

 • U zorgt voor het opzetten en begeleiden van organisatiebrede activiteiten.

Eisen

 • U hebt minimaal een wo-diploma Bouwkunde, Bedrijfskunde, Recht en bij voorkeur een Master of Real Estate.

 • U hebt minimaal 10 jaar werkervaring met soortgelijke opdrachten, waaronder recente ervaring met het sluiten van huurcontracten voor kantoren met een minimale grootte van 3.000 m2 in de afgelopen 2 jaar.

 • U hebt kennis van en ervaring met de werkwijze en processen van het Rijksvastgoedbedrijf.

 • U hebt ervaring met het opstellen van huurcontracten en de model huurovereenkomst.

 • U hebt kennis van huurrecht.

 • U hebt aantoonbare ervaring met corporate real estate in de afgelopen 3 jaar.

 • U dient een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen binnen 4 tot 6 weken na start van de opdracht.

 • U beschikt minimaal over 1 relevante referentie omtrent integriteit die verifieerbaar is.

Wensen

 • U hebt aantoonbaar werkervaring met soortgelijke opdrachten, waaronder recente ervaring met het sluiten van huurcontracten voor kantoren.

 • U hebt aantoonbare ervaring met het opstellen van financiële vastgoed business cases in de afgelopen 3 jaar.

 • U hebt aantoonbare ervaring als projectleider (corporate real estate) en bent gekomen tot succesvolle huurverwerving van een kantoorruimte in de afgelopen 3 jaar.

Waar?

Den Haag

Wanneer?

De functie is per direct fulltime beschikbaar voor 36 uur per week. Deze functie is op projectbasis tot ten minste eind april 2017, met een optie tot verlenging. U kunt deze opdracht in loondienst of als zelfstandig ondernemer uitvoeren.

Waarom?

Ter uitbreiding.

Trefwoorden

Rijksvastgoedbedrijf, corporate real estate, inkoop, contractmanagement, DBFMO-contracten, DBFMO, corporate real estate, huurcontracten, kantoren, huurverwerving, MHO, huurrecht, model huurovereenkomst, Master of Real Estate

Hoe?

Reageer vóór vrijdag 21 oktober aanstaande.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten