Adviseur Senior Informatie Expert

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
14-10-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1458
Status
Open
Referentie
20119676

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119676 Tijdelijke inhuur

Voor het Ministerie van Defensie zijn wij op zoek naar een Adviseur Senior Informatie Expert

Functieomschrijving/Werkzaamheden

Samengevat in samenhang te kunnen voorzien in Analyse, Advies en Architectuur. Specifieke aandachtsgebieden Client Services, Basis voorzieningen, Mobile Solutions en Specials.

Eventuele bijzonderheden van het ‘project’ of opdracht waarop de kandidaat te werk wordt gesteld, die van invloed kunnen zijn op de selectie (bijv. specifieke domeinkennis, bereidheid tot veelvuldig reizen, kennis Engelse taal of andere bijzonderheden). Voor bovenstaande aandachtsgebieden is naast generieke kennis en expertise ook specifieke kennis nodig van grote overheidsinstellingen op het gebied van:

 • Inrichting software deployment;

 • Inrichting mobile solutions;

De capaciteit binnen Defensie in dit vakgebied is beperkt. De inhuur moet direct inzetbaar zijn. Een inwerk traject zal in eerste instantie een grotere wissel trekken op de al beperkte capaciteit.

De aard van de werkzaamheden waarvoor de capaciteit wordt benodigd: Specifieke aandachtspunten: uitbouwen van het PLP (ontwikkelen lifecycles, afstemmen en borgen, afstemmen onderhavige release kalenders), advies geven over portfolio, solution architecturen integreren in de overkoepelende en Enterprise architecturen van JIVC OPS, solution architecturen laten ontwikkelen, het beoordelen van IVB’s (behoeftestellingen), het begeleiden van projecten en het ondersteunen van andere lijnmedewerkers binnen het vakgebied, afstemmen met product managers, service managers en afstemmen met opdrachtgever bij JIVC.
Als regiehouder eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, tijd en integratie, afstemming en borging van de uitkomsten in het PLP, IVB of andere deliverables.
Het minimale niveau van kennis en ervaring dat aan de kandidaat wordt gesteld: Kennis van enterprise architectuur (TOGAF) en in het bijzonder werkplek architecturen, regievoering over team van technische specialisten.

Functie eisen (Knock-out)

 1. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring te hebben als adviseur, architect of innovatie manager.

 2. Dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben met objectief analyseren en adviseren betreffende IV/ICT gerelateerde vraagstukken, in het bijzonder in het eigen expertisegebied.

 3. Dient in eerdere werkzaamheden, aantoonbaar op basis van CV of referenties, ervaring te hebben met zelfstandig te werken na een korte inwerkperiode (maximaal 3 weken).

 4. Dient minimaal 3 jaar ervaring te hebben met voeren van regie voeren over een team van technische specialisten.

 5. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring te hebben met het definiëren van architecturen, roadmap & lifecycleplannen.

 6. Dient minimaal een afgeronde HBO te hebben.

 7. Dient minimaal 3 jaar kennis en ervaring te hebben met de aandachtsgebieden: enterprise werkplek architectuur ontwikkeling en oplossingen, enterprise mobile solutions architectuur ontwikkeling en oplossingen, basis productiviteit en collaboration suites en werkplekbeheer inrichtingen.

 8. Minimaal 32 uur per week beschikbaar

Functie wensen

 1. Meer dan 3 jaar ervaring bij (klant)Organisaties binnen grote overheidsinstellingen en buiten grote overheidsinstellingen op het gebied van werkplek architectuur.

 2. Meer dan 3 jaar Product- & Portfolio Management werkervaring op het gebied van werkplek architectuur.

 3. Meer dan 3 jaar ervaring met Inrichting software deployment.

 4. Meer dan 3 jaar ervaring met Inrichting mobile solutions.

 5. Meer dan 1 jaar werkervaring binnen de militaire organisatie.

Bijzonderheden vooraf ( Wet DBA)

Het betreft in deze aanvraag regulier werk waarvan de uitvoering plaatsvindt onder toezicht van een medewerker van Defensie ( behoeftesteller). De uitvoering gebeurt op basis van inspanningsverplichting en is hoogstwaarschijnlijk langdurig van aard.

Screeningsniveau

Alvorens te kunnen starten met de werkzaamheden dient de kandidaat in het bezit te zijn van een “Verklaring van Geen Bezwaar (VGB)” van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheids Dienst op het niveau: B.
De kosten van deze screening zijn voor rekening van de kandidaat.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht en waar nodig andere OPS locaties

Startdatum

zsm na screening

Duur

1450 uur

Optie op verlenging

Ja tot max. 4 jaar

Inzet

32 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

26-10-2016

Sluitingstijd

17:00

Intakegesprek

week 45

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten