Freelance Packaging engineer

Opdrachtgever
Amoria Bond
Geplaatst op
14-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nee
Reacties
0
Bekeken
757
Status
Open
Referentie
J58201_1476452665

Omschrijving

Freelance Packaging engineer (9 maanden, omg. Antwerpen)

KEY WORDS: Verpakking, Technoloog, Packaging engineer, validation process, Operational excellence, opex, lean six sigma, ISO, GMP, process validation, Biotechnology, Pharmaceutical, Farmaceutisch, Medical Devices, Food Science, Cosmetic, Clinical Research Organisations, HSE, Chemical, R&D, Medical Writing & Communication, Medical Affairs, Regulatory Projects, PhD, Master, Bachelor, project , pharma, Blackbelt, verpakking, oogheelkundig, ophthalmic

Amoria Bond is per direct op zoek naar een packaging project engineer voor een 9 maanden durend project bij een gerenommeerd farmaceutisch bedrijf. Het betreft een project bij een marktleider op gebied van de manufacturing van oogheelkundige Healthcare producten en devices.

Vanwege het uitbreiden van de packaging activiteiten, zij wij voor hen op zoek naar een packaging engineer (verpakkingstechnoloog) met ruimte ervaring binnen packaging in GMP omgevingen.

De voornaamste focus van de packaging engineer ligt bij de volledige implementatie en start-up van nieuwe equipment in de bestaande verpakkingslijnen.

De packaging engineer draagt hierbij o.a. de verantwoordelijkheid voor

*De inkoop en integratie van de nieuwe equipment in de bestaande verpakkingslijnen. Hierbij is de afstemming met de 'user-requirements' essentieel.
*Het brengen van diepgaande expertise op gebied van labels, packaging en vision equipment systemen
*Het begeleiden en uitvoeren van zowel kleine (b.v. validatie equipment) als grote en gecompliceerde projecten (volledige integratie nieuwe equipment in bestaande lijnen).
*Het succesvol afronden van de projecten binnen budget en deadline.
*Het ondersteunen van de operators en technici tijdens de start-up van de nieuwe equipment. Dit vereist een 'hands-on' mentaliteit waarbij ervaring in soortgelijke omgevingen essentieel is.
*De coördinatie van de test en kwalificatie activiteiten binnen de packaging organisatie in samenwerking met de validatie teams.
*Het coördineren van de afrondings fase:
-Technische training
-'Knowledge-transfers' voor de technici
-Het definiëren van onderhoudsroosters
-Het schrijven van specifieke SOP's

Belangrijk in deze processen is de afstemming met de departementen Quality, Productie, Maintenance en Validatie.

Aan het profiel voor deze rol worden de volgende eisen gesteld

*HBO+ (Bachelor) in Engineering (Electrical/Mechanical) of Science
*Meerdere jaren ervaring in packaging (GMP) omgevingen (Pharma, Medical Devices, Healthcare)
*Vermogen om in (zeer) dynamische productie omgevingen te werken
*Ervaring met innovatieve verpakkingstechnologieën (b.v. nieuwe labelling equipments, OCV & OCR, Track & Trace (serialisatie), cartoners)
*Sterke analytische vaardigheden
*Kennis van quality control requirements voor packaging
*Goede communicatieve skills in zowel Nederlands als Engels
*Bereidwilligheid om tot 20% te reizen

Een mooi project dus, met mogelijkheden om naar andere projecten door te schuiven. Ben je op korte termijn beschikbaar en geïnteresseerd in het project? Stuur dan en overzicht van je werkervaring naar floris.peereboom@amoriabond.com en ik of iemand van mijn team neemt z.s.m. contact met je op.

Disclaimer: Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten