Product Manager (Datacenter Infrastructuur)

Intermediair
KPN Consulting
Geplaatst op
17-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Delft
Reacties
1
Bekeken
860
Status
Gesloten
Referentie
64516 MK

Afrondingstoelichting

Aanvraag is ingetrokken.


Omschrijving

Voor RWS zijn we op zoek naar een Product Manager (Datacenter Infrastructuur) met minimaal 6 jaar aantoonbare ervaring in een Enterprise infra-beheerorganisatie als Product Manager (of vergelijkbare functie) met producten en diensten in portefeuille en life cyle management daarvan.

Profiel omschrijving

IV RWS-Infrastructuur is een organisatieonderdeel ontstaan vanuit meerdere beheer- en ontwikkelteams op basis van OP2015. Naast de kernwaarden van RWS (RADIO = resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer en ondernemend), vindt het management van IV RWS-Infrastructuur het belangrijk dat er door de medewerkers eigenaarschap wordt getoond en er een natuurlijke neiging is om permanent te verbeteren. De werkzaamheden worden uitgevoerd op locaties Rotterdam en Delft en in sporadische gevallen op andere locaties. De reistijd voor woon- werkverkeer tot de hoofdlocatie bedraagt niet meer dan 60 minuten...

Volledige opdracht omschrijving zien? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    18-10-2016 03:44
    Plaats
    Nieuw-Vennep

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten