Microsoft System Center Suite specialist

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
17-10-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
815
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 29 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Start Inhuur 1-12-2016
Eind Inhuur 31-12-2016 met optie op verlenging (grote kans)
Aantal uren per week 36

Gespreksdatum matchingsgesprek 4 november 2016 van 09.00 – 12.00 uur

Dit is de opdracht Jouw werk bestaat uit inrichten, functioneel en technisch beheren en onderhouden van de Microsoft System Center Suite, en overige technische tools. Je stemt de behoefte aan beheerfunctionaliteit af met de technisch beheerders van de infrastructuur. Je automatiseert beheerprocessen en je beheert en wijzigt de self service portal (Cireson) voor alle medewerkers. Je werkt onder architectuur met ITIL en Prince2. Wij leveren onze dienstverlening 24*7 en plannen groot onderhoud meestal in het weekend. Zo hebben gebruikers er het minste last van. Daardoor hebben we je inzet soms ook in het weekend nodig.

Dit is wat wij doen Automatisering Utrecht ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en Server Based Computing. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.

Hier zijn we trots op Wij willen vooroplopen als het gaat om innovatie. We werken in een nieuw Stadskantoor met een ‘state of the art’ ICT omgeving en een moderne technische infrastructuur. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om problemen op te lossen, te ontzorgen en te vernieuwen. Door onze dienstverlening, maatwerkoplossingen en support, kunnen collega’s zich optimaal richten op hun kerntaken voor burgers en bedrijven. Soortgelijke diensten leveren we ook aan andere publieke organisaties. Het leveren van een goede service aan onze interne en externe klanten is topprioriteit.

De afdeling Automatisering Utrecht bestaat uit vier clusters, die focussen op de nieuwe technologie en dienstverlening: Besturing & Control, Vernieuwing, Solution Center en Operations Center. Automatisering Utrecht is één van de ‘interne bedrijven’ die de andere organisatieonderdelen adviseren en ondersteunen bij de uitvoering van hun bedrijfsvoering. Om goede resultaten te halen, bij te blijven en te vernieuwen, werken we nauw en veel samen met de organisatieonderdelen en met marktpartijen.

Het Solution Center geeft technische (project)ondersteuning, voorkomt proactief uitval van systemen en bedrijfskritische toepassingen. Waar nodig lossen we verstoringen en problemen snel weer op. We bouwen en wijzigen de IT-infrastructuur, stellen applicaties in, ontwikkelen monitoring en selfservice en automatiseren beheertaken waar het kan. Wij leveren nieuwe en gewijzigde infrastructuur en applicaties op aan het Operations Center en zorgen samen met hen voor de ingebruikname.

Taak van het onderdeel Automatisering Utrecht ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering. Het cluster Solution Center zorgt voor de uitvoering van de technische support van de dienstverlening door het voorkomen van verstoringen (proactief) en het oplossen van verstoringen (reactief). Het cluster Solutioncenter coördineert en zorgt voor de uitvoering van wijzigingen van de infrastructuur/applicaties en de overdracht naar beheer. Ook het automatiseren van beheer en uitbreiden en aanpassen van selfservice is een taak van het cluster. Het cluster Solution Center zorgt samen met het Operations Center voor de levering van de afgesproken functionaliteit en kwaliteit aan de klant/gebruiker.

Eisen

Je hebt een opleiding op HBO-niveau ICT/techniek.
Je bent specialist in de componenten Ochestrator en SCSM /Cireson van de Microsoft System Center Suite.
Je bent gecertificeerd op meerdere actuele Microsoft producten. Je kent moderne virtualisatie technieken.
In je aanpak ben je overtuigend en vasthoudend en je neemt je verantwoordelijkheid.
Je draagt met plezier een missie uit en je werkt graag samen. In je aanpak toon je eigen initiatief, werk je zelfstandig, ben je vasthoudend en tactisch.
Je bent communicatief vaardig (in woord, op schrift).
Ook ben je analytisch vaardig en oplossing gericht.
Ervaring met werken binnen een overheidsorganisatie in het algemeen en de Gemeente Utrecht in het bijzonder is een pre.

In de uitvoering van ons werk staan de vier gemeentelijke kernwaarden centraal: open, wendbaar, scherp en betrouwbaar. Ze komen tot uiting in onze heldere afspraken, servicegerichte en flexibele werkhouding, scherpe (financiële) planning en betrouwbare inzet. Van onze medewerkers verwachten we dat ze – vanuit deze kernwaarden - hun persoonlijke vaardigheden en vakkennis verder ontwikkelen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  18-10-2016 10:15
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  27-10-2016 11:17
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten