Interactie Ontwerper MijnAmsterdam

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
17-10-2016
Periode
Niet relevant
Uurtarief
75
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
1783
Status
Gesloten
Referentie
20119687

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20119687 Tijdelijke inhuur

Voor Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interactie Ontwerper MijnAmsterdam

Profiel Organisatie

Het organisatieonderdeel Dienstverlening is binnen de gemeente Amsterdam de plek waar de expertise over het contact met de burger geborgd is. De medewerkers van Dienstverlening leveren producten en diensten aan burgers en ondernemers via de balie, telefoon, online, social media en post.

Profiel Afdeling

Het project MijnAmsterdam/Integraal Klantbeeld is opgezet om alle bij de gemeente bekende gegevens van burgers en ondernemers bij elkaar te brengen, inzichtelijk te maken en in te zetten voor proactieve dienstverlening. Het Integraal Klantbeeld wordt ontsloten in elk van de dienstverleningskanalen van de gemeente. Te starten met het online kanaal, waarvoor allereerst ook een Mijn Amsterdam omgeving wordt gemaakt binnen het project. Dit project kent daarmee een gemeentebrede betrokkenheid.

Profiel Opdracht

Als interactie ontwerper ben je onderdeel van het scrum-team dat verantwoordelijk is voor de realisatie van de Mijn Amsterdam omgeving voor burgers en ondernemers van Amsterdam. Als Interactie Ontwerper werk je aan het verbeteren van het gebruiksgemak en het ontwerpen van de klantinteractie binnen MijnAmsterdam. Met jouw ervaring zorg kunnen burgers en ondernemers sneller, makkelijker en beter online hun weg kunnen vinden.

Om het project succesvol uit te kunnen voeren zoeken we een ervaren interactie ontwerper met relevante ervaring in online dienstverlening. Tot de werkzaamheden behoren het het ontwerpen van de beste klantervaring, bedenken en uitwerken van nieuwe functionaliteit binnen de MijnAmsterdam omgeving , actief bijdragen aan het versterken van user centered werken binnen de gemeente en werk je samen met product-eigenaren en ontwikkelaars in een Agile Scrum werkwijze.

We zoeken iemand die een echte teamplayer is en houdt van multi-disciplinair werken. Die denkt buiten standaard oplossingen, kritisch is naar eigen en andermans werk en bestand is tegen een flinke werkdruk. Kennis en ervaring met Mijn-omgevingen in de overheidsector is een pré, maar we verwachten bovenal dat je de laatste ontwikkelingen vanuit online dienstverlening in het bedrijfsleven inbrengt om de verwachting van onze burgers en ondernemers te overtreffen. Daar hoort bij een actieve rol in de UX-wereld om deze kennis te borgen gedurende het project.

Functie eisen

 • U beschikt minimaal over HBO diploma, bij voorkeur in een relevante richting, zoals industrieel ontwerp, informatica of computer science.

 • U heeft in de laatste 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring als Interactie Ontwerper waarbij gewerkt wordt met de Agile/Scrum methodiek.

 • U heeft ervaring met een trekkende rol bij het opstellen van roadmaps en het organiseren van workshops.

 • Bring your own device: U beschikt over eigen apparatuur en bent bereid om deze te gebruiken gedurende de duur van de opdracht.

Competenties

 • Analytisch vermogen

 • Resultaatgerichtheid

 • Initiatiefrijk

 • Uitstekende vaardigheden op gebied van samenwerken

Functie wensen

 • U heeft aantoonbare ervaring in begeleiden/trainen van user centered design

 • U heeft aantoonbare kennis en ervaring met Mijn-omgevingen in de overheidsector

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Amsterdam

Startdatum

zsm

Duur

6 maanden

Optie op verlenging

6 maanden

Inzet

32-36 uur per week

Tarief

circa € 75,00

Sluitingsdatum

25-10-2016

Sluitingstijd

17:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

 • Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  17-10-2016 20:37
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-10-2016 00:46
  Plaats
  Oosterhout

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-10-2016 17:57
  Plaats
  Rotterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten