Embedded Software ontwikkelaar

Opdrachtgever
SDP
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
3.000 - 7.000 euro
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
2857
Status
Open
Referentie
freeSDP4

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Freelance Embedded Software ontwikkelaar | 6 maanden project | ZZP | ANSIC C | Werken met Embedded software techneuten bij Amsterdam Amstel | Per direct mogen starten | Geen consultancy dus werken op een vaste locatie

Per direct is SDP op zoek naar een freelance Embedded software ontwikkelaar voor een project van 6 maanden, 32 tot 40 uur per week bij een Hightech klant/werkgever in Amsterdam Amstel. De werkgever is een dynamische Hightech organisatie die veel waarde hecht aan professionals met een duidelijk structuur van werken met motivatie om afwisselende projecten tot zich te nemen. Deze freelance positie betreft een vaste werkplek op een vaste locatie bij de werkgever.

Dit bedrijf richt zich op het uitvoeren van projecten en ontwikkelingen van nieuwe elektronica producten voor grote opdrachtgevers. De opdrachten hebben veelal affiniteit met innovatieve vermogenselektronica, regeltechniek, en telecommunicatie. Hun opdrachtgevers/ klanten zijn succesvolle Tech bedrijven die het werk in het geheel uitbesteden aan hen.

Deze succesvolle organisatie verzorgt vanaf het eerste concept tot aan de productie alle technische werkzaamheden voor hun Technische klanten. Uiteraard komt het voor dat een technische klant ook zijn of haar steentje wil bijdragen, iets wat de werkgever dan ook omarmt, om zo tot een voor de opdrachtgever zo goed mogelijk eindresultaat te komen.

Het leveren van maatwerkelektronica gaat in hun optiek verder dan ontwikkeling en productie alleen. Organisatie, logistiek, snelheid, efficiëntie, kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn sleutelwoorden voor succes en vereisen intensieve samenwerking tussen de werkgever en haar opdrachtgevers. Uiteindelijk gaat het om respect voor en versterking van elkaars belangen.

Het kantoor van deze werkgever ligt op 5 minuten fietsafstand van Amsterdam Amstel en is ook prima te bereiken (gratis parkeren vanwege eigen bedrijfsparkeergelegenheid) met de auto en openbaar vervoer.

De freelance Embedded Software Ontwikkelaar;
De voornaamste taken van de freelance Embedded software ontwikkelaar zullen te maken hebben met het ontwerpen en ontwikkelen van software applicaties die voldoen aan geavanceerde productspecificaties. Tevens is de freelance Embedded software ontwikkelaar verantwoordelijk voor het onderhouden van de ontwikkelomgeving van zijn of haar applicatie.

Men zal bijdragen aan het ontvangen, opstellen en analyseren van ontwikkeloffertes en productspecificaties op hoogwaardige software gebied. Daarbij worden de normen en kwaliteitseisen bestudeerd en worden conceptideeën op innovatieve wijze besproken met het ontwikkelteam.

Qua uitvoering mag men denken het vertalen van een programma van eisen naar een functioneel ontwerp en vervolgens het functionele ontwerp vertalen naar een applicatie en goed werkende user interface. Gezien de freelance Embedded software ontwikkelaar veel controle heeft bij deze werkgever zal hij/zij ook Hightech prototypes en gemaakte applicaties gaan testen. Afhankelijk van de interpretatie van testresultaten zal de freelance Embedded programmeur ook aanpassingen aanbrengen in het ontwerp. In praktisch ieder programmeursberoep is documentatie van belang. Bij deze werkgever doet de freelance Embedded programmeur dat met behulp van revisiebeheersysteem. Bij voorkeur heeft de freelance Embedded programmeur ook redelijke presentatievaardigheden. Dit zal namelijk goed van pas komen bij het overdragen van een ontwikkelde applicatie en de bijbehorende documentatie aan de vriendelijke klant. Als freelance programmeur houdt men te allen tijde rekening met deadlines alsmede het onderhouden van de ontwikkelomgeving en beheren van sources.

Functievereisten;
-embedded software ervaren op HBO niveau.
-minimaal 4 jaar werkervaring.
-aantal jaren ervaring met embedded software ontwikkeling.
-ANSIC C ervaring.
-ervaring met verschillende types microcontroller, zoals bijvoorbeeld NXP en TI.
-ervaring met Cortex m3, m0.
-hardware schema’s en schakelingen kunnen begrijpen.
-ervaring met RTOS systemen (FreeRTOS).
-kennis of ervaren met communicatie methodes (CAN, LIN, SMBUS etc..)
-ervaren in object Oriented Design / Design Patterns
-kennis of ervaring met UML.

Pré’s, dus niet verplicht;
-kennis van scrum methodiek.
-kennis met unit testing.
-ervaring met c#.
-ervaring met wireless.
-ervaring met low power designs.
-embedded Linux.

Geboden;
Als freelance Embedded Programmeur bij deze gerespecteerde werkgever in Amsterdam mag je rekenen op een afwisselende functie in een professionele en, in positieve zin, dynamisch technische organisatie. De freelance Embedded Programmeur zal per uur facturen en betaald worden.

Geïnteresseerd om te reageren op deze freelance vacature?

Met vriendelijke groet/ Kind regards,

Mario John Lemmers BSc.
Service Driven Professionals | Senior IT Staffing Consultant

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-10-2016 00:33
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten