Vertaler nederlands naar russisch

Freelancer
Brendz
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Roermond
Reacties
2
Bekeken
1017
Status
Gesloten
Referentie
vertaler 22 oktober

Omschrijving

Voor een patiƫntenbijeenkomst van een zeldzame longziekte op zaterdag 22 oktober in Roermond, zoek ik een vertaler van Nederlands naar Russisch. Het gaat om het simultaan vertalen van een lezing van een arts. De bijeenkomst is van 13.00 - 17.00 uur.

Een jonge internationale studente uit een voormalige sovjet rep is onverwachts getroffen door de ziekte en de familie is over vanwege de ernst ervan. Deze patiƫntenbijeenkomst zal hun enige gelegenheid zijn om iets te leren over de zeldzame ziekte en met andere families en patiƫnten te praten.

De opdracht wordt particulier betaald door mensen die uit een arm land komen en nu voor megakosten staan. De verzekering vergoedt de inzet van een tolk niet. Vanwege de kwetsbare situatie graag alleen aanbiedingen waarin niet de hoofdprijs wordt gevraagd.

Ook ikzelf ben als particulier hierbij betrokken en niet als bedrijf. We zouden echt superblij zijn als iemand deze familie wil helpen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  19-10-2016 22:06
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-10-2016 11:20
  Plaats
  Ronse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten