Performance Tester

Opdrachtgever
DevelopersFactory
Geplaatst op
19-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Goutum
Reacties
1
Bekeken
380
Status
Open
Referentie
FT1810

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 240 opdrachten

Omschrijving

Let op: als deze aanvraag niet is gesloten, zijn we nog steeds op zoek! We reageren altijd.

Als preferred supplier van onze eindklant zijn wij op zoek naar een ervaren performance tester met ruime ervaring in alle lagen van webapplicatie testen. Van softwaremodules, databases tot hardware

Bij voorkeur zoeken we iemand die in meerdere projecten scrum ervaring heeft opgedaan. Je hebt eerder gewerkt met verschillende tools zoals bijvoorbeeld Test Manager, Ranorex, Selenium, SoapUI en TFS. Het zou geweldig zijn als je TMap en/of ISTQB certificaten op zak hebt maar dat is geen eis.

Het betreft een full-time inzet, z.s.m. starten op locatie (thuiswerk geen optie), zoals gezegd: leuke sfeer en fijne collega's.

Ben je een positief gestemde persoonlijkheid die van structuur houdt maar wel flexibel genoeg is om zo nu en dan van de regels af te wijken als dat nodig is? Hou je van het werken in teams?

Stuur dan je CV in Word formaat naar ons toe via deze site want we doen er alles aan om je aan tafel te krijgen bij onze klant. Doe ook een indicatie van je uurtarief erbij. Liefst zo scherp mogelijk. Steek je te hoog in dan bellen we je. Steek je te laag in, dan zeggen we dat ook ;-)

Tot snel!

Salesteam DevelopersFactory

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  22-10-2016 15:36
  Plaats
  Groningen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten