Enterprise Architect

Opdrachtgever
Developers.nl
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
85
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
243
Status
Gesloten
Referentie
Dev20161018-02

Afrondingstoelichting

Beste Freelancer/ Leverancier,

Allereerst dank voor uw interesse in deze rol. De aanvraag is inmiddels gesloten. Mocht u tot op de heden niets hebben vernomen, dan is de keus niet op u gevallen.

Graag bewaren wij uw gegevens in onze database voor eventuele toekomstige opdrachten.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Developers.nl

Puntegaalstraat 85
3024 EB Rotterdam
+31 10 30 35 929
info@developers.nl
www.developers.nl


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Kamer van Koophandel

Ondernemen is kansen benutten, risico's nemen, klanten vinden en behouden. De Kamer van Koophandel geeft ondernemers zinvolle informatie die het leven makkelijker maakt. Met toegang tot het Handelsregister en onze data, kennis en netwerken.

Wij bieden als moderne publieke dienstverlener actuele en onafhankelijke informatie voor alle fasen van ondernemerschap. Of het nu gaat om het starten van een bedrijf, veilig zakendoen, innoveren, internationaal ondernemen of financiering.

Omschrijving opdracht

Om de digitale dienstverlening in de toekomst vast te kunnen aanbieden heeft het programma online behoefte aan een referentiearchitectuur. Op basis van deze referentiearchitectuur kan het programma eenduidig afgebakend worden en kunnen de afhankelijkheden met andere programma's geïdentificeerd en beheerst worden. Het gaat om de programma's legacy, klantbehoud en KvK Registers. Een goede communicator die zijn verhaal overtuigend weet te brengen.

Ter ondersteuning van de interne entrerprise architecten zijn wij op korte termijn op zoek naar een enterprise architect die een stevige bijdrage levert aan het opzetten van de referentiearchitectuur. Deze referentie architectuur zal een basis vormen voor de inhoudelijke besturing van het programma en uiteindelijk een onderdeel gaan vormen van de referentiearchitectuur van de KvK. Je moet in staat zijn om vanuit de referentie architectuur de kaders & richtllijnen op te stellen voor projecten binnen het programma. Verder monitor je de wijze waarop de kaders & richtlijnen zijn geborgd binnen de project start architectuur (PSA).

Eisen

 • WO/HBO Informatica

 • Togaf certificering

 • aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) met concepten als: BPM, WFM, ECM, Document management, SOA, Identity Management, beveiliging en Privacy, Lean.

 • ervaring (minimaal 3 jaar) met Togaf (framework) en DYA, Archimate (modelleringstaal), BIZZDesign, Overheidsreferentie architectuur - NORA

 • ervaring met het vertalen van ambities en uitvoeringsvraagstukken in toepasbare architecturen en principes binnen een grote overheidsomgeving (1000+ gebruikers)

 • ervaring met digitale dienstverlening binnen het stelsel van basisregisters

 • ervaring als Enterprise Architect bij de Rijksoverheid en/of ZBO's

Duur opdracht: 6 maanden (met optie op verlenging van 6 maanden)

Aantal uren per week:40
Standplaats:Utrecht

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-10-2016 13:16
  Plaats
  Schijndel

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten