Autocad Specialist

Opdrachtgever
Hinttech Staffing
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
516
Status
Gesloten
Referentie
Vp96360

Omschrijving

Beste Freelancer,

Voor Stichting #ICTU is #Hinttech Staffing op zoek naar een Autocad Specialist .

Inzet

Locatie werkzaamheden

ICTU, Den Haag

Gewenste aanvangsdatum

31-10-2016

Verwachte einddatum

31-12-2016, met optie tot verlenging

Aantal uren inzet per week

40

Reageren uiterlijk: Vrijdag 21 oktober voor 11.00 uur

Taakomschrijving

Binnen het programma HARP is het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) gestart met de realisatie van een nieuwe Kernregistratie Vastgoed (KRV). Het hiervoor verantwoordelijke project binnen het RVB heeft ICTU gevraagd om te ondersteunen bij de realisatie.

De KRV zal het beheren van vastgoedinformatie gaan ondersteunen (eigen gegevensbeheer proces). Hiertoe dienen tevens applicaties te worden gerealiseerd voor tekenwerk en gegevensbeheer. In het bijzonder dienen de “BAS” (geografische informatie) voor GIS en de “BOB” (bouwwerkinformatie) voor CAD te worden gerealiseerd om mede de KRV te voeden.

De vastgoedinformatie (de portefeuille) kan door eindgebruikers worden geraadpleegd via een te realiseren portaal. Daarnaast zijn er andere applicaties, zoals de Bedrijfsadministratie (BADM) die de KRV gebruiken. Deze applicaties ondersteunen processen die vastgoedinformatie gebruiken. Voor wat betreft vastgoedinformatie is er sprake van drie fusiepartners waarvan de vastgoedinformatie geharmoniseerd wordt tot één portefeuille (dataconversie & -integratie).

ICTU zal voor dit project de software ontwikkelen, testen en leveren aan het RVB. De gekozen aanpak hiervoor is SCRUM, waarbij de product owner van het RVB afkomstig is. Het ontwikkelteam is verantwoordelijk voor zowel het ontwikkelen, testen en beheren van software, incl. dataconversie & -integratie.

Ter ondersteuning van het project, in het bijzonder in relatie tot de realisatie van de BOB, dient het projectteam te worden uitgebreid met een CAD Specialist. De CAD Specialist zorgt voor inhoudelijke resultaten, mobiliseert en motiveert interne en externe betrokkenen, draagt zijn kennis over aan het project en rapporteert zijn resultaten aan het project. De werkzaamheden vinden plaats te Den Haag.

Gewenste profiel

De CAD Specialist is iemand die hands-on ervaring heeft met Autodesk Autocad en in het bijzonder met het programmeren van extra functionaliteit bovenop Autocad i.c.m. beschikbare standaard componenten en daarin de juiste Make or Buy afweging kan maken. Hij is in staat zijn werk op een heldere manier vast te leggen en te communiceren met een breed publiek waaronder, technische experts, businessanalisten en overige projectmedewerkers. Gezien de ambities en dynamiek van het project is een proactieve houding vereist. Ervaring binnen overheidsinstanties is een pré.

Competenties;
Technisch sterk, spreekt heldere taal, hands-on, analytisch, doorpakker, zelfstandig werker, pro-actief, organisatie sensitiviteit, inspirerend, gedreven, politiek-bestuurlijk geïnteresseerd, flexibel, team-player.

Eisen (knock out!)

 1. Een afgeronde HBO / Universitaire opleiding;

 2. Aantoonbare ervaring met het verwerken van bouwwerkinformatie (CAD);

 3. Aantoonbare ervaring met het werken in Autodesk Autocad 2014 – 2017;

 4. Het programmeren van extra functionaliteit bovenop Autocad. Daarmee wordt bedoeld het ontwikkelen van plug-ins met ObjectARX / Managed Code i.c.m. .NET;

 5. Opslaan van grafische (Autocad) data in relationele databases;

 6. Ervaring met Autocad MAP 3D;

 7. Ervaring met PostgreSQL / PostGIS;

 8. Ervaring met FME transformaties (Autocad => Spatial DB).

Wensen

 • Ervaring als lid van een SCRUM-team, ervaring als scrummaster

 • Kennis en ervaring met informatieverwerking stromen binnen overheidsinstanties en in het bijzonder met geo-informatie.

 • Ervaring met ontwikkeling van software in .NET, Java en/of Python is een pré.

 • Ervaring met gebruik van tooling ter ondersteuning van softwareontwikkeling, met name revisiebeheer (GIT) en issue tracking (JIRA).

BELANGRIJK: Zorg dat je aangeeft hoeveel jaren ervaring je hebt bij de bovengenoemde wensen.

Reageren?

Ik zie graag je CV, tarief, motivatie en details rondom beschikbaarheid tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Hinttech Staffing

Hinttech is sinds 2007 een gecontracteerde (ICT) resource partner van ICTU.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten