Enterprise Architect

Opdrachtgever
eyecademy
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
UTRECHT
Reacties
0
Bekeken
1003
Status
Open

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor een van onze klanten zoeken wij een Enterprise Architect.

Omschrijving opdracht

Om de digitale dienstverlening in de toekomst vast te kunnen aanbieden heeft het programma online behoefte aan een referentiearchitectuur. Op basis van deze referentiearchitectuur kan het programma eenduidig afgebakend worden en kunnen de afhankelijkheden met andere programma's geïdentificeerd en beheerst worden. Het gaat om de programma's legacy, klantbehoud en KvK Registers. Een goede communicator die zijn verhaal overtuigend weet te brengen.

Ter ondersteuning van de interne enterprise architecten zijn wij op korte termijn op zoek naar een enterprise architect die een stevige bijdrage levert aan het opzetten van de referentiearchitectuur. Deze referentie architectuur zal een basis vormen voor de inhoudelijke besturing van het programma en uiteindelijk een onderdeel gaan vormen van de referentiearchitectuur van de KvK. Je moet in staat zijn om vanuit de referentie architectuur de kaders en richtlijnen op te stellen voor projecten binnen het programma. Verder monitor je de wijze waarop de kaders & richtlijnen zijn geborgd binnen de project start architectuur (PSA).

Profiel

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO niveau (studierichting Informatica)

  • Je bent TOGAF gecertificeerd

  • je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring als Enterprise- of Senior Architect in grootschalige en complexe omgevingen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het TOGAF framework en DYA, Archimate, BizzDesign, NORA

  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met concepten als: BPM, WFM,

ECM, Document management, SOA, Identity Management, beveiliging en Privacy, Lean.

Duur opdracht: 6 maanden (met optie op verlenging van 6 maanden)

Aantal uren per week:40
Standplaats:Utrecht

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beëindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten