Enterprise Architect (Register)

Opdrachtgever
eyecademy
Geplaatst op
18-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
284
Status
Open

Omschrijving

Voor een van onze klanten zoeken wij een Enterprise Architect.

Omschrijving opdracht
Door een grote hoeveel veranderingen die vanuit de wetgever worden ingegeven, hebben we op de korte termijn behoefte aan enterprise architect voor het programma KvK Registers. Op basis van je architectuurkennis en -kunde weet je richting te geven aan oplossingen binnen het programma. Je kunt vanuit de architectuur het programma eenduidig afbakenen waardoor afhankelijkheden met andere programma's geĆÆdentificeerd en beheerst worden. Die andere programma's zijn legacy, klantbehoud en Online. Een goede communicator die zijn verhaal overtuigend weet te brengen.

Ter ondersteuning van de interne enterprise architecten zijn wij op korte termijn op zoek naar een enterprise architect die een stevige bijdrage levert aan het opzetten van de referentiearchitectuur. Deze referentie architectuur zal een basis vormen voor de inhoudelijke besturing van het programma en uiteindelijk een onderdeel gaan vormen van de referentiearchitectuur van de KvK. Je moet in staat zijn om vanuit de referentie architectuur de kaders & richtlijnen op te stellen voor projecten binnen het programma. Verder monitor je de wijze waarop de kaders & richtlijnen zijn geborgd binnen de project start architectuur (PSA).

Profiel

  • Je hebt een relevante opleiding op HBO of WO niveau (studierichting Informatica)

  • Je bent TOGAF gecertificeerd

  • je hebt meerdere jaren aantoonbare ervaring als Enterprise- of Senior Architect in grootschalige en complexe omgevingen

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het TOGAF framework en DYA, Archimate, BizzDesign, NORA

  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met concepten als: BPM, WFM, ECM, Document management, SOA, Identity Management, beveiliging en Privacy, Lean.

Duur opdracht: 6 maanden (met optie op verlenging van 6 maanden)

Aantal uren per week:40
Standplaats:Utrecht

De kandidaat zorgt voor goede en toegankelijke documentering van de werkzaamheden en voor borging van de kennis bij de betrokken medewerkers. Tijdens en uiterlijk voor beƫindiging van de opdracht zorgt de kandidaat voor een gestructureerde overdracht van het opgeleverde werk.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten