Java programmeur / Integratiespecialist

Opdrachtgever
NCIM
Geplaatst op
19-10-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
320
Status
Open
Referentie
Indus

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Voor onze eindklant Gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een Java programmeur/ Integratiespecialist

Het Team Functioneel Beheer 2 verzorgt de 1e en 2e lijns ondersteuning voor deze bedrijfsapplicaties. Een belangrijk deel van het werk is de aanpassing en de doorontwikkeling van de bedrijfsapplicaties: aanpassing van functionaliteit en van koppelingen naar applicaties van ketenpartners.
Team Functioneel Beheer zoekt een senior programmeur/integratiespecialist die in een groep applicatiebeheerders gaat meedraaien om het applicatiebeheer voor de bedrijfsapplicaties op het platform uit te voeren. De Senior Programmeur /Integratiespecialist werkt aan de volgende applicaties: WMO Portaal, Matchpoint en DWIWebservices. Deze applicaties kennen veel inkomend en uitgaand berichtenverkeer met gekoppelde applicaties. Ook het beheer van deze ketenkoppelingen hoort bij de opdracht.

Kandidaat

De kandidaat beschikt over aantoonbaar zeer gedegen kennis en ruime ervaring met het ontwikkelen van applicaties met JAVA-technologie op een op Oracle-tools gebaseerde omgeving op Linux.

Concreet moet worden aangetoond dat er ervaring is met de volgende produktlijn

* JAVA EE6 * WS-Security * LDAP * XQuery en XLST op de volgende set van Oracle tools op Linux (RedHat Enterprise 6.4): - Oracle WeblogicServer 12c - Oracle Service Bus 11g - Oracle Standard Edition 11gR2 Database
Er moet ervaring zijn met: - Het uitvoeren van versiebeheer van de software met het standaard tool Subversion
- Het registreren en afhandelen van testbevindingen in het standaard tool Jira voor issue tracking

  • Geautomatiseerd deployen met behulp van het standaard tool XLDeploy

  • De kandidaat beschikt over aantoonbare zeer gedegen kennis en ruime ervaring met beveiliging van applicaties en netwerken en met analyse van het netwerkverkeer van en naar de applicaties

Wensen

In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met het concrete framework dat gebruikt wordt: - Webservices op basis van JAX-WS en JAXB - Scherm ontwikkeling op basis van HTML5, Bootstrap en JSF 2.1 - Scherm ontwikkeling op basis van Richfaces 3, jQuery en JSF1.2 - Business logica op basis van EJB 3.x - Database ontsluiting op basis van Open JPA 1.2 en Open JPA 2.2 - Ervaring met het geautomatiseerd testen met behulp van het standaard tool Fitnesse.

De matchgesprekken zullen op 31 oktober plaatsvinden.
Het betreft een functie van 16 - 36 uur

Periode: tot 31 maart 2017 met een optie op verlenging van 1 jaar.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten