Design & Multimedia

7.154 opdrachten

Een deskundige op het gebied van design en multimedia is tegenwoordig van onmiskenbaar belang. In deze categorie vind je opdrachten op het gebied van webdesign, vormgeving, fotobewerking en andere creatieve werkzaamheden.

Enkele jaren geleden was design en multimedia een tak van sport die de inhouse-developer voor zijn rekening nam. Tegenwoordig is het succes van een organisatie mede afhankelijk van de juiste vormgeving en multimediale toepassingen. Bedrijven investeren gigantische bedragen om zich multimediaal te presenteren. Naast radio, televisie en geprinte media, spelen online- en mobiele applicaties zoals YouTube, Facebook en Vimeo een enorme rol. Online multimedia is een integraal en enorm onderdeel van de communicatiemix geworden.

Goede webdesigners kennen de customer journey. Ze weten wat belangrijk is voor de gebruiker en wat hen stimuleert om het gewenste gedrag te vertonen. Naast ervaring gebruiken zij ook andere methoden om websites te verbeteren. Door bijvoorbeeld continu nieuwe varianten van webpagina’s en user interfaces gelijktijdig online te publiceren, kunnen de feitelijke verschillen in marktresultaten goed vergeleken worden. Zogenaamde A/B tests worden voortdurend gebruikt om websites te optimaliseren.

Design en multimedia is een professie waar steeds meer vraag naar is. Op Freelance.nl reageren dagelijks tientallen professionals, waardoor je zeker bent van een keurig uurtarief en de gewenste kwaliteit.

Opdrachten in de categorie Design & Multimedia op Freelance.nl worden vaak met de volgende sleutelwoorden omschreven: fotografie, audio, video, animatie, opmaak, DTP, vector, flyer, banner, logo, huisstijl, Adobe, Flash, Photoshop.

Lees meer... Lees minder...


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten