Management & Consulting

22.499 opdrachten

Organisaties hebben vaak behoefte aan een competente freelancer die tijdelijk een bepaalde functie kan bekleden. Bijvoorbeeld omdat er plotseling een belangrijk persoon wegvalt, of omdat een groot project specifieke kennis vereist. In de rubriek Management & Consulting worden dagelijks nieuwe topfuncties aangeboden, zowel in de publieke als private sector.

De motieven om een opdracht op Freelance.nl te plaatsen zijn zeer divers. Als een CEO bijvoorbeeld tijdelijk niet in staat is om leiding te geven, dan is er urgent behoefte aan een interim-bestuurder die het leiderschap even overneemt. Als een duur ICT project mis dreigt te lopen, dan heeft men een ervaren projectmanager nodig die de opgave tot een goed einde brengt. Ook voor structurele sleutelrollen onder het directieniveau is Freelance.nl het juiste adres.

In deze categorie worden voornamelijk onmisbare functies geplaatst. Als een onderneming met onaanvaardbare risico’s wordt geconfronteerd, dan is kwaliteit, kunde en ervaring het meest belangrijk. Het geoffreerde uurtarief blijkt in dat geval minder van belang bij het selecteren van een geschikte freelancer.

De categorie Management & Consulting kent op Freelance.nl een aantal prominente sleutelwoorden: interim, directeur, bestuurder, management, manager, projectmanager, projectleider en programmamanager.

Lees meer... Lees minder...

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv
  • H Consultancy Groep b.v.Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten