Secretarieel & Ondersteunend

6.299 opdrachten

Achter iedere succesvolle directeur of topmanager staat een succesvolle assistent. Opdrachtgevers zijn dan ook continu op zoek naar de beste professionals voor een ondersteunende rol. Je vindt in de categorie Secretarieel & Ondersteunend opdrachten voor secretariƫle- en overig ondersteunende werkzaamheden.

Een directeur, topmanager of salesafdeling kan vaak niet functioneren zonder goede secretarieel medewerker of secretaresse naast zich. Een goed functionerende freelance secretaresse of secretareel medewerker is zijn hun geld meestal dubbel en dwars waard. Vaak echter wordt het takenpakket te groot en moet een deel van de werkzaamheden anders worden ingericht. Al die taken vatten we hier samen onder de noemer ?overige ondersteunende werkzaamheden?.

In deze rubriek op Freelance.nl vindt u zowel de allround secretarieel medewerkers resp. secretaresses als professionals die op freelance basis deelfuncties hiervan tijdelijk voor u kunnen invullen!

Secretarieel werk wordt vaak uitgevoerd door een secretaresse of een secretarieel medewerker. Secretarieel medewerkers ondersteunen een manager of directielid of soms zelfs een hele afdeling of organisatie. Zij zijn van veel markten thuis en vaak de spil in de dagelijkse gang van zaken in een bedrijf. Secretarieel werk is administratief werk. Maar niet altijd is administratief werk secretarieel. Er is een groot verschil tussen secretarieel administratief werk en financieel administratief werk. Secretarieel administratief kenmerkt zich door veel tekstuele correspondentie waarbij financieel administratief werk zich concentreert op de verwerking van financiele mutaties. Een secretarieel medewerker maakt afspraken en planningen, agendeert vergaderingen, treedt vaak op als notulist van die vergaderingen. Ook houden secretaresses en secretarieel medewerkers zich bezig met het voeren van correspondentie, het voorbereiden van mailings en het actueel houden van het archief. Vaak wordt de functie deels gecombineerd met de functie van telefoniste. Omdat secretarieel medewerkers in zijn rol als telefonist veel klanten spreken en binnen de organisatie bijna iedereen op elke afdeling kent, zijn zij vaak bij uitstek geschikt om problemen of klachten van klanten op te volgen.

Soms worden deeltaken van de typische functie van secretarieel medewerker zo groot dat er aparte functies van worden gemaakt. In deze rubriek worden deze aangeduid als overige ondersteunende werkzaamheden. En voorbeeld hiervan is als er veel inkomend telefoonverkeer is op het centrale telefoonnummer. Er ontstaat dan een functie voor ?inbound callcenter medewerker?. Als van de inbound calls een groot gedeelte te maken heeft met problemen of klachten na een aankoop, dan kan een functie van after sales klantenservice medewerker worden gecreƫerd.
Sleutelwoorden die vaak terugkomen in opdrachten die geplaatst worden in deze categorie Secretarieel & ondersteunend op Freelance.nl zijn: secretaresse, archief, postkamer, assistent, receptionist, ondersteuner, overflow, contactcenter, evenement.

Lees meer... Lees minder...


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten