Website Development

23.087 opdrachten

Inmiddels zijn wereldwijd ruim drie miljard mensen online. Internet is een onmisbare basisbehoefte geworden in ons huidige informatietijdperk. Op Freelance.nl worden dagelijks specialisten gezocht die precies weten hoe ze een professionele website moeten bouwen. Kijk maar eens naar onderstaande lijst met recent geplaatste opdrachten in de categorie Website Development.

Organisaties willen steeds betere (en complexere) websites. Een voorbeeld van innovatie op het gebied van Website Development is Search Engine Optimization (SEO), ofwel zoekmachine optimalisatie. Door relevante trefwoorden en zoektermen te implementeren, optimaliseer je de indexatie van een website op zoekmachines. Daardoor word je online sneller gevonden, bijvoorbeeld via Google.

Professionals op Freelance.nl selecteren hun opdrachten meestal op basis van het gebruikte framework. Een framework is de ruggengraat van een website of applicatie en wordt uitgezocht op basis van specifieke eigenschappen. De wervels bestaan uit code-standaarden, bibliotheken en duidelijke afspraken, zodat ook andere programmeurs snel de weg weten in het websitegeraamte van hun collega’s. Meestal gebruikt men namelijk standaard frameworks, die gemeengoed zijn in de markt. Op die manier kunnen verschillende programmeurs flexibel aan een project werken en valt het project niet in duigen als een teamlid uitvalt. Vermeld in een opdracht dus altijd het framework waarmee gewerkt wordt.

Sleutelwoorden die vaak terugkomen in opdrachten in de categorie Website Development op Freelance.nl zijn: web developer, PHP, ASP, Javascript, CSS, CMS, html, MySQL, XML, SOAP, Zend en Drupal, frontend developer, backend developer, Magento, Joomla, Wordpress.

Lees meer... Lees minder...

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv
  • KPN ConsultingFreelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten