101 Research

101 Research

(markt)onderzoek, online surveys
Voorburg (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-05-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

101 Research is een jong en flexibel onderzoeksbureau dat gespecialiseerd is in sociaal-wetenschappelijk onderzoek. Het bureau is in februari 2005 opgericht door twee ambitieuze academici die hun trainingen, vaardigheden en ervaringen graag willen delen met opdrachtgevers uit zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector.
Door de compacte structuur heeft 101 Research niet te maken met bureaucratische processen. Dit maakt 101 Research tot een onderzoeksbureau met een no-nonsense en to-the-point mentaliteit. Hierdoor kan er niet alleen binnen afzienbare tijd de hand worden gelegd op betrouwbare onderzoeksresultaten, maar is dit ook nog eens mogelijk voor een schappelijke prijs.
Door een groeiende behoefte aan online websurveys is 101 Research recentelijke gestart met een service die op deze behoefte inspeelt: www.peilsnel.nl. Deze service heeft niet alleen de technische vereisten in huis, maar door de sociaal-wetenschappelijke achtergrond van 101 Research ook de expertise om het online onderzoek in een juiste context te plaatsen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten