2Work Software BV.

software development
5222BC 's Hertogenbosch (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-10-2015
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-10-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

2work Software levert het toonaangevende softwarepakket 2Work voor bewindvoerders, budgetbeheerders en inkomensbeheerders.

2Work ondersteunt het hele proces, van aanmelding tot aan vertrek van de cliƫnt. Het programma ondersteunt complete dossiervorming, correspondentie (met meer dan 80 standaardbrieven), budgetplanning, liquiditeitsprognose, integrale e-mail, scannen, inzicht in de bankafschriften en de complete afhandeling van het betalingsverkeer.

Dankzij de ingebrachte kennis van klanten en talloze gesprekken is 2Work de standaard binnen de branche. Of zoals een klant vertelde: iemand inwerken kan nu door uit te leggen hoe bewind2work werkt.

En niet in het minst is 2Work gewoon mooi. Mooi om te zien en mooi om mee te werken. Aandacht tot in de details. Gericht op kwaliteit, samenwerking en communicatie. Volledig. Een plezier om mee te werken.

Specialisatie en expertise

2Work is een unieke applicatie voor budget- in inkomensbeheerders en beschermingsbewindvoerders.
2work is gebaseerd op de fysieke manier van werken van een kantoormedewerker: een digitale werkplek. Op zijn of haar bureau ligt de agenda, de actielijst, een telefoonlijst en staan postbakjes. Aan de muur hangt een prikbord en staat een dossierkast. U opent een dossier en legt dat op uw bureaublad. Elk dossier heeft tabbladen en actieknoppen. Eenvoudig, en zeer functioneel!


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten