4Minds BV

Softwareontwikkeling o.g.v. Java, Microsoft .Net en Uniface
Houten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-04-2008
Opdrachten
10
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
1
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

4Minds - An open mind 4 a different view

4Minds is een professionele ICT detachering organisatie. Gespecialiseerd in softwareontwikkeling verlenen wij, landelijk werkend, onze diensten op het gebied van projectmanagement, advisering (consultancy), applicatie integratie, ontwerp en ontwikkeling. 4Minds combineert jarenlange ervaring met een mensgerichte benadering met als resultaat kennisgroei, gemotiveerde medewerkers en projectbetrokkenheid. De benodigde voedingsbodem voor tevreden opdrachtgevers.

4Minds heeft zich met name gespecialiseerd op het Java en Microsoft .Net platform, ICT architectuur en Uniface consultancy aangevuld met testconsultancy en ICT projectmanagement. Wij kunnen u ook een tijdelijke Web Developer leveren met Java en/of .Net kennis.

4Minds realiseert projecten voor haar opdrachtgevers. Naar gelang de behoefte en vraagstelling van de opdrachtgever kunnen deze projecten zowel intern als extern worden uitgevoerd.

Bij alle projecten en werkzaamheden die we uitvoeren, resultaatsverantwoordelijk of niet, hebben de medewerkers van 4Minds slechts één doel voor ogen: het verschil kunnen maken voor de opdrachtgever.

Dit doen we natuurlijk door het gepassioneerd en resultaatgericht uitvoeren van de aan ons toebedeelde taken. Maar dat is niet voldoende. Daarmee lever je niet het hoogste rendement op voor je opdrachtgever. Een medewerker van 4Minds onderscheidt zich door inleefvermogen en betrokkenheid. Het kunnen meedenken en zich kunnen verplaatsen in de met het project beoogde doelstellingen.

In overleg met onze opdrachtgevers zet 4Minds naast haar eigen medewerkers ook elders werkzame ervaren professionals in. Dit zijn zowel ondernemende zelfstandige specialisten als ook consultants van andere organisaties.

Zoals bekend staat 4Minds voor kwaliteit, betrokkenheid en meerwaarde en om dit te waarborgen vindt voorafgaand aan een eventuele inzet te allen tijde een oriënterend gesprek plaats om de 4Minds-passendheid te bepalen.


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten