Conspect Consulting & ICT

Conspect Consulting & ICT

Innovatieve oplossingen op het gebied van Agile Development en Business Analytics
Transistorstraat 71 j
1322CK Almere (FL)
0365387292
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-06-2011
Opdrachten
204
Laatste opdracht
05-10-2016
Beoordelingen
3
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Conspect Consulting & ICT
Conspect is opgericht in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot innovatieve toonaangevende Consultancy & ICT dienstverlener op het gebied van Agile Development en Business Analytics. Wij werken volgens een drietal belangrijke kernwaarden; Plezier, Passie en Partnership. Zij vormen het hart van onze identiteit en zorgen ervoor dat Conspect een bedrijf is waar mensen graag willen werken en waar opdrachtgevers graag zaken mee willen doen.

Agile Development in Oracle en Java
Conspect is een specialist op het gebied van Agile Modern Software Development. Wij werken met gepassioneerde Java en Oracle Ontwikkelaars die zich dagelijks bezighouden met het ontwikkelen, beheren en verbeteren van moderne, agile en complexe apps & applicaties. Wij doen dit met én voor onze opdrachtgevers. Conspect biedt capaciteit en ondersteuning aan, zowel op basis van projecten als op basis van consultancy.

Business Analytics
Binnen de business unit Business Analytics leveren wij diensten en consultancy middels onze BI consultants. Hierin richten wij ons voornamelijk op de Microsoft- en SAS-stack. Daarnaast leveren wij een aantal oplossingen in de vorm van Datawarehouse Automation, Data Visualisatie en Big Data Search Engine. Tevens zijn wij reseller van SAS, Pyramid Analytics, Qlik en Nalanda.

Conspect en freelancers partnership
Door een continue stroom van aanvragen en een beperkte beschikbaarheid van eigen professionals werken wij veel met freelancers. Momenteel hebben wij ongeveer 40 freelancers in opdracht zitten. Ook in deze samenwerking streven wij naar partnership. Dit doen wij door samen verder te kijken dan alleen de huidige opdracht. Na een prettige wederzijdse samenwerking streven wij ernaar de freelancer opnieuw te plaatsen.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten