Experis

Experis

Voor professionals, van engineering tot ICT en finance
Diemerhof 16-18
1112XN Amsterdam (NH)
0302879379
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
07-04-2016
Opdrachten
776
Laatste opdracht
20-10-2016
Beoordelingen
7
Gecontroleerd
Ja

Welkom bij Experis.
Waar professionaliteit en innovativiteit centraal staat.

Wij bemiddelen tussen organisaties en hoogopgeleide professionals in Engineering, Finance, IT, Professional Management Assistance en Other professionals voor alle vormen van vast en tijdelijk werk. Het is onze missie werkgevers uit te dagen professionals tot bloei te laten komen. Dat vinden we het allermooiste: mensen en organisaties samen laten komen om te versnellen in hun ambities. Naast het ontwikkelen van innovatieve, duurzame arbeidsmarkt oplossingen, staat persoonlijke ontwikkeling altijd centraal.

En dan specifiek het tonen van leiderschap rond je eigen ontwikkeling, je eigen koers en je marktwaarde staat bij Experis hoog in het vaandel. Het is wat we bij Experis 'Bijzonder Professionalschap' noemen. Mensen helpen ontwikkelen op Bijzonder Professionalschap is volgens ons de ultieme vorm van goed werkgeverschap en tegelijkertijd ook van zelfstandig ondernemerschap. Dit begint al bij jou helpen te solliciteren en de (IT) markt te verkennen. We leren en stimuleren onze professionals het heft in eigen handen te nemen en daardoor succesvoller en gelukkiger te zijn in hun werk. Nu en gedurende je hele loopbaan.

Voor deze missie werken we met middelgrote gespecialiseerde partijen die voorop willen lopen in hun markt. Want dat is precies wat wij ook willen.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten