Huxley

Huxley

Interim Recruitment
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-04-2016
Opdrachten
207
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Huxley biedt hoogwaardige wervingsoplossingen om bedrijven te helpen groeien en om de beste en meest getalenteerde mensen te ondersteunen bij de volgende stap in hun loopbaan. Op deze manier zorgt de recruitmentorganisatie ervoor dat er wordt voorzien in de behoeften van klanten en professionals.

Huxley bemiddelt tussen professionals en bedrijven op de volgende gebieden

  • Banking & Financial Services

  • IT

  • Engineering

  • Supply Chain

Binnen elk gebied begrijpen de recruitment consultants de problemen en uitdagingen van hun klanten en professionals waarmee ze werken. Huxley levert altijd efficiënt, op tijd en met succes.

Specialisatie en expertise

Huxley Banking & Financial Services

Onder de klanten van Huxley Banking & Financial Services vallen verzekeringsbedrijven, beleggingsfondsen, accountancy- en advieskantoren, de bekendste banken ter wereld en andere financiële instellingen. Veel van de recruitment consultants komen bovendien zelf uit de financiële wereld waardoor zij de nodige kennis van de branche hebben.

Huxley IT

Ook het team van Huxley IT heeft als doel het juiste talent te plaatsen binnen de meest geschikte uitdaging. Huxley IT biedt bemiddeling tussen ict-professionals en bedrijven op zowel vaste- als tijdelijke basis.

Huxley Engineering

Huxley Engineering biedt klanten op strategisch niveau op maat gemaakte oplossingen en staat voortdurend in contact met het beste talent in de engineering markt.

Huxley Supply Chain

Huxley Supply Chain spitst zich toe op het bieden van deskundige wervingsdiensten aan kandidaten en klanten in de hele Supply Chain sector. Huxley Supply Chain heeft uitgebreide netwerken en databases waardoor ze een persoonlijke benadering hebben.

Lees meer Lees minder


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten