Giani IT Services

Hosting, Detachering,Advies,Monitoring
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
17-07-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
27-07-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 243 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wie zijn wij?

Giani IT Solutions is een IT dienstverlener met gespecialiseerd personeel in IT services en detachering.
Giani IT Solutions is opgericht door professionals met ruim 10 jaar ervaring in de IT dienstverlening. Onze visie is een bedrijf te runnen met een hechte groep IT professionals met minimaal 5 jaar werkervaring die een toegevoegde waarde creeeren voor onze klanten.

Giani IT Solutions heeft haar medewerkers samengebracht in expertisegebieden, te weten Microsoft, Unix-AIX, Citrix en VM-ware.
Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en actief in netwerkbeheer, fysieke infrastructuur, systeembeheer, applicatiebeheer en virtualisatie.
Voor opdrachtgevers betekent dit helderheid over de deskundigheid van onze medewerkers. Voor medewerkers betekent dit, dat zij kennis en ervaring kunnen delen met collega's in dezelfde competence.

Wij zijn onderscheidend door over specialisten te beschikken met diepgaande vakkennis en goede communicatieve vaardigheden. Door ons te interesseren in zowel de techniek als in onze klanten, streven wij er naar voorop te lopen in de marktontwikkeling zowel in de IT techniek als in de professionele dienstverlening. Hiermee zorgen wij ervoor dat de IT omgeving van onze klanten betrouwbaar, flexibel, beheer(s)baar en efficient is ingericht.

Giani IT Solutions heeft hiervoor diverse partnerships met gerenommeerde IT Dienstverlenende marktpartijen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten