Conversicom BV

Conversicom BV

Software en website development
5617BA Eindhoven (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
29-03-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
29-03-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Een duidelijke toekomstvisie

Van CMS systemen zijn er al genoeg in deze wereld, van echte goede helaas wat minder. Daarom is ons eerste streven om het Abayo CMS door te ontwikkelen tot een van de beste oplossingen in de wereld van de websites. Voor onze gebruikers streven wij naar het allerbeste op gebied van techniek, functionaliteiten en gebruikersgemak. Hierdoor kunnen gebruikers zich focussen op de inhoud. Want onze visie is helder: hoe beter het CMS, des te minder hoeven onze gebruikers zich bezig te houden met de techniek en des te meer kunnen ze werken aan sterke en vooral unieke content.

Maar we gaan nog een stap verder. Wij geloven namelijk heilig in de kracht van samenwerken en in de effecten van unieke, ijzersterke content. Bijna iedereen die vandaag de dag een website wil, is groot gedeelte van zijn of haar budget al kwijt aan de bouw van een nieuwe website. En dan moet de content nog.

Hoe mooi zou het zijn, als wij de wereld konden omdraaien?

Door een platform te ontwikkelen, waarop het grootste gedeelte van iemands beschikbare budget, geinvesteerd kan worden in sterke teksten en fantastsiche beelden in plaats van in de techniek? Dat is de toekomstvisie van Abayo. Wij streven naar een CMS waarin content voorop staat. Waarin je vervolgens een technisch sterke website hebt die deze content op fantastsiche wijze weergeeft en als klap op de vuurpijl bouwen we samen aan de Abayo community. Een plek waarin iedereen een bijdrage kan leveren aan het verder verbeteren van jouw website en jouw content.

En als laatste gaan we gamification elementen toepassen om de scoringsdrang in iedere ondernemer naar boven te brengen. Zorg er voor dat je website gaat scoren, leads gaat opleveren en meer bezoekers gaat trekken. Zorg er voor dat een website niet langer een doel is, maar een middel om je doel te halen.

Pas dan is onze missie geslaag. Dan hebben wij echt onze bijdrage kunnen leveren aan het vergroten van het succes van onze gebruikers en aan het verbeteren van de content op het internet.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten