Quobell

Quobell

Java en Oracle dienstverlening
3991SX Houten (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-08-2009
Opdrachten
26
Laatste opdracht
12-11-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 162 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Oracle en Java, dat zijn de technologiegebieden waarin Quobell is gespecialiseerd. Sinds de start in 1996 hebben we een volledige focus op Oracle, vrij snel aangevuld met Java expertise. Onze dienstverlening bestaat onder andere uit detachering, het beheren van applicaties, databases en middleware, het geven van trainingen en implementeren/configueren van standaard oplossingen, in uw eigen netwerk of in de cloud.

Klant EN medewerker centraal

Uitgangspunt bij al onze dienstverlening is “customer intimacy”, waarbij we streven om vanuit onze jarenlange ervaring uw informatievoorziening optimaal te krijgen en te houden.
Quobell stelt niet alleen de klant maar ook de eigen medewerkers centraal. Bij ons werken dan ook enthousiaste en gemotiveerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.

Specialisaties

Een van onze kernexpertises is applicatieontwikkeling met Oracle en Java.Daarnaast is Quobell gespecialiseerd op verschillende gebieden van het Oracle technologieplatform, waaronder Fusion Middleware (WebCenter, ADF, SOA en OSB), en het beheren van uw databases en application servers.
Quobell maakt gebruik van de nieuwste Oracle-technologieën als de Oracle Database en Oracle Fusion Middleware, waaronder de Oracle WebLogic Server, SOA en Oracle WebCenter. Als partner van Oracle zijn we gerechtigd licenties voor producten van Oracle te verkopen.
Verder is Quobell gespecialiseerd in de Oracle E-Business Suite (Oracle Applications), de Oracle internet development suite, JDeveloper/ADF en Oracle APEX (Application Express).

Specialized Gold Partner van Oracle

Oracle is een van ‘s werelds grootste leveranciers van software (en eigenaar van Java). Gold Partners van Oracle zijn IT bedrijven met een aantoonbaar hoog niveau wat betreft opleiding, kennis en vaardigheid. Oracle Gold Partner Specialized WebCenter ContentEen extra level van erkenning is dat Quobell in 2012 door Oracle is benoemd tot Specialized Oracle WebCenter Content partner.

Specialisatie en expertise

oracle
forms
databasebeheer
dba
ucm
webcenter
weblogic
sql
pl/sql
jdeveloper
adf
java
j2ee
jee


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten