Accelior bv

Intermediair
Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-02-2010
Opdrachten
4
Laatste opdracht
11-04-2011
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Accelior is een onafhankelijke intermediair die zich richt op het verzorgen van tijdelijk en vaste ondersteuning binnen zowel de publieke als de private sector.

Wij zijn een Nederlandse onderneming, gevestigd in Amsterdam, en specialist op het gebied van het verzorgen van tijdelijke ondersteuning. Kort gezegd zijn wij een intermediair tussen enerzijds hoog gekwalificeerde professionals en anderzijds organisaties met een tijdelijke behoefte aan extra capaciteit.

Accelior denkt mee in de doelstellingen van haar relaties en gaat voor de langere termijn. Met dit voor ogen zijn wij in staat snel te reageren op de vraag en de behoefte in de markt. Of het nu een kortdurend contract, een langdurend contract of een (deta)vast constructie is, Accelior is er voor u.

Onze sterke punten

  1. Voor interim opdrachten werken wij uitsluitend met freelancers;

  2. Wij leveren de dienst “IN contract. Hierbij nemen wij tegen een gering tarief al u (inhuur) contracten en verplichtingen over.

Wij willen graag samenwerken met de beste uit de markt.

Voor vragen en inschrijvingen : info@accelior.nl

Met vriendelijke groet.

Christel Klockenbrink 06-34145133
Marco Wiese 06-44201087


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten