ACCG Financial People BV

Projecten op financieel-administratief gebied in heel Nederland.
Doorn (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-05-2006
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • Baker Tilly Berk NV 42 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Wat doet ACCG Financial People?
ACCG Financial People is gespecialiseerd in het leveren van financieel-administratieve professionals. ACCG levert mankracht, afgestemd op de wensen en de specifieke behoefte van onze klanten. ACCG Financial People staat voor kwaliteit en dus voor kwaliteit van haar mensen. Het ambitieniveau is hoog:

?We willen door onze klanten én medewerkers worden erkend als de juiste en meest logische keuze?

En dat lukt! Daardoor kunnen onze medewerkers inspirerende opdrachten in een ondernemende omgeving verwachten. We onderscheiden ons door goed naar onze opdrachtgevers te luisteren en hierbij onze medewerkers actief te betrekken. Vanuit twee vestigingen (Doorn en Geleen) werken wij voor opdrachtgevers door heel Nederland.

Bij welke functies bieden wij ondersteuning?
ACCG Financial People richt zich op de financiële kolom. Onze focus is in het bijzonder gericht op de HBO+ functies. Hierbij kun je denken aan projecten voor:

 • Senior Financieel Medewerkers

 • Senior Debiteurenbeheerders

 • Project Administrateurs

 • Boekhouders

 • Assistent Controllers

 • Financial Controllers

 • Salarisadministrateurs

 • Projectmanagers

Hierbij hanteren wij de volgende kernwaarden

 • Vakmanschap en passie

 • No-nonsense

 • De wil om de beste te zijn

 • Nauwkeurig en zelfstandigheid

 • Snelheid

 • Accuraat

 • Discreet en betrouwbaar

ACCG selecteert alle professionals uiterst zorgvuldig. Het zijn allemaal experts in hun vak met up-to-date kennis, zijn thuis in financiële systemen en gaan discreet om met vertrouwelijke gegevens. Samenwerking is een krachtige stimulans voor productiviteit. ACCG-medewerkers beschikken daarom over sterke sociale en communicatieve vaardigheden en zijn plezierige collega’s om mee samen te werken.

Bij wie kom je terecht, als je solliciteert?
ACCG Financial People groeit. Wij zijn daarom op zoek naar versterking. We mogen multinationals, overheid en grote bedrijven tot onze klantenkring rekenen. Dat betekent:
een fascinerende werkomgeving met inspirerende opdrachten en enerverende uitdagingen en eisen ten aanzien van kennis en mentaliteit.

ACCG is een dynamisch bedrijf met ervaren specialisten, jouw collega’s. Wij onderscheiden ons door een intense aandacht voor de ontwikkeling en kwaliteit van onze medewerkers en organisatie. Belangrijke ambitie: wij willen simpelweg beter zijn dan anderen.

Kwaliteit en flexibiliteit spelen een cruciale rol binnen ACCG. Wij beseffen heel goed dat een goede match meer is dan de som van opleiding en werkervaring. Wij proberen onze mensen te plaatsen binnen werkkringen waar zij niet alleen een professionele, maar ook een persoonlijke uitdaging vinden.

Freelancers & zelfstandigen zijn ook van harte welkom!
De meest uitdagende opdrachten en een goede beloning. Daar gaat het toch om? ACCG heeft interessante opdrachtgevers waar je als freelancer goed tot je recht komt. Opdrachtgevers waar je je eigen weg kunt banen door de organisatie en veelzijdige projecten naar je toe kunt trekken. In de meeste gevallen wordt je gedurende langere tijd ingezet bij deze organisaties. Net als bij onze vaste medewerkers zorgen wij voor de juiste begeleiding en kunnen we je terzijde staan met advies. En als je opdracht afloopt zetten wij natuurlijk ons beste beentje voor om je te helpen aan een nieuwe vervolgopdracht. Op die manier ben je zelf echt bezig met je vak en niet met acquisitie.

Op zoek naar een prima baan of nieuwe opdracht?
Ben je geïnteresseerd in wat wij je te bieden hebben en wil je reageren? Stuur dan snel je cv met motivatie naar: recruitment@accg.nl

Contactgegevens

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij je graag naar onze website: www.accg.nl

Amersfoortseweg 50
3941 EN Doorn

Telefoonnummer

0343-449344

Faxnummer

0343-449341

Mauritslaan 105
6161 HT Geleen

Telefoonnummer

046-4789302

Faxnummer

046-4789301


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten