Ed Stuij

Register-accountancy
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
22-02-2009
Opdrachten
1
Laatste opdracht
22-02-2009
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

AccSal is opgericht in 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een financiƫle dienstverlener met tien medewerkers op het gebied van accountancy, salarisadministratie en -advies, en fiscaal advies.

Wij zijn gevestigd in Krommenie en richten ons op bedrijven vanaf 20 medewerkers in Noord Holland. Van bedrijven van deze omvang weten wij precies wat er speelt en wat de problematiek is op het gebied van bijvoorbeeld bedrijfsvoering, personeel, verzekeringen en belasting. Door ons hiernaast op de regio Noord Holland te concentreren, houden wij het contact zo persoonlijk mogelijk en kunnen we adequaat op vragen van onze klanten reageren. In combinatie met de permanente educatie van onze specialisten, staat onze aanpak garant voor een proactieve benadering.

De huidige vestiging van AccSal zal de komende periode groeien naar 15 medewerkers. De ambitie van AccSal is om vervolgens meerdere vestigingen in de regio Noord Holland te openen. Hierbij blijft de persoonlijke aandacht voor de klant het uitgangspunt. Sterker nog, met de uitbreiding zal AccSal haar relatie met klanten nog meer kunnen verdiepen en verbreden. AccSal zal daarom ook, ondanks de groeiende omvang, altijd uit kleine vestigingen bestaan.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten