Acknowledge IT-Group

Acknowledge is een landelijk opererende ICT-dienst­verlener
Goes (ZL)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
26-09-2011
Opdrachten
3
Laatste opdracht
08-04-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten
  • KPN Consulting 237 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Acknowledge is een landelijk opererende ICT-dienst­verlener, opgericht in 1994. Met meer dan honderddertig ge­kwalificeerde medewerkers, verdeeld over meerdere disciplines, ondersteunen we al uw processen op het gebied van IT: of het nu gaat om het leveren van hard- en software of het totale netwerkbeheer. Acknowledge neemt uw IT-zorgen serieus en spant zich optimaal in om die te verhelpen of te voorkomen.

De beste oplossing voor uw organisatie bedenken we samen met u: u kent uw bedrijfsprocessen immers als geen ander. Over die oplossing maken we vervol­gens heldere afspraken. Daarbij streven we naar een optimale balans tussen de gewenste services en de daarbij behorende investeringen, om kostenefficiënt te opereren.

Kortom: Acknowledge is uw partner in IT. Niet alleen om de automatisering uit te besteden, maar ook om de gewenste synergie en innovatie te realiseren. Niet voor niets heeft Acknowledge duurzame relaties met veel van haar klanten: Acknowledge staat voor een open en eerlijke werkwijze, waarbij klantgerichtheid voorop staat. Acknowledge neemt uw IT-zorg uit handen, zodat u als vanzelfsprekend uw werk kunt doen.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten