Adatum Telecom en ICT

Telecom & ICT
7207BH Zutphen (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
03-06-2016
Opdrachten
1
Laatste opdracht
03-06-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 238 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 163 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Besparingen
Besparingen

De maandelijkse kosten voor netlijnen, verbindingen en mobiele telefonie aanzienlijk naar beneden brengen? Uw rekening is véél geld waard!
Lees meer
Telecom
Telecom

Op zoek naar een partij die goede betaalbare oplossingen levert en installeert op het gebied van VoIP, traditionele telefonie, DECT en WIFI telefonie?
Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief >
Over Adatum Telecom & ICT Over Adatum Telecom & ICT

Uw Business partner in Telecom & ICT
Adatum Telecom & ICT in Zutphen is uw partner in business als het gaat om Telefonie & ICT totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Vanuit ons Business Center op de Gelderhorst in Zutphen leveren wij onze diensten voornamelijk in de regio Stedendriehoek, Deventer, Apeldoorn en Zutphen, waarbij efficiency, effectiviteit en continuïteit voorop staan. Door onze kennis van zaken en inzicht in bedrijfsprocessen bieden wij een communicatieoplossing op maat die uw Telecom & ICT kosten aanzienlijk verlagen en de efficiency in uw organisatie verhoogt.

Kennis en Kunde van Telecom & ICT
Of het nu gaat om grotere mobiliteit, glasvezeltrajecten, de migratie naar een (mobiele) spraak- en data-omgeving, doorvoeren van besparingen, het koppelen van vestigingen of het implementeren en beheren van een complete (open source) telefonieomgeving, Adatum heeft hiervoor de kennis en kunde in huis.

Ontzorging in Telecom & ICT
Als telecom- en dataspecialist nemen wij u deze zorg graag uit handen. Met één aanspreekpunt voor al uw communicatie zaken bieden wij u de juiste en betaalbare totaaloplossing op het gebied van telefonie-, data- en netwerksystemen.

Telecom & ICT oplossingen
Adatum is een Telecom & ICT bedrijf met tevreden klanten door heel Nederland. Niet voor niets hebben wij in ons logo onze bedrijfsfilosofie opgenomen;

'Adatum Telecom & ICT samen op één lijn'

Ondernemend in Telecom & ICT


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten