Freelance.nl

Freelance.nl

Support
Postbus 9063
3007AB Rotterdam (ZH)
0180617821
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
20-06-2003
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Ja

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Freelance.nl is een initiatief van Freelance Fair BV dat wordt geleid door een aantal zeer gemotiveerde ondernemers. Doel is het blijvend versterken van Freelance.nl als dé nummer 1 matching en kennis site voor freelancers en opdrachtgevers. De initiatiefnemers zijn ondernemende, innoverende en creatieve professionals met solide kennis en ervaring in de wereld van multimedia, detachering, marketing en finance.

Specialisatie en expertise

Freelance.nl ambieert een efficiënte manier om te voldoen aan de toenemende vraag naar flexibiliteit en wendbaarheid van zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers. We geloven dat het optimaliseren van de match tussen werk en kundigheid bijdraagt aan een succesvol ondernemingsklimaat in Nederland en daarbuiten. Vanuit die visie is de wens ontstaan om freelancers, intermediairs en opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen bij hun zoektocht naar het ideale werk en de beste mensen.

Er wordt continu hard gewerkt aan de verdere verankering van Freelance.nl op de markt. Onze doelstelling om een aanzienlijke hoeveelheid opdrachten beschikbaar te stellen voor freelancers, is met succes ingevuld. Het aantal opdrachtgevers dat zich bij ons aansluit groeit nog elke dag. Onze missie is om de naam, relevantie en gebruiksvriendelijkheid van Freelance.nl te blijven versterken.

Overige informatie

Elk kwartaal zoeken meer dan 3.000 unieke opdrachtgevers naar kundige freelancers voor de realisatie van hun opdrachten. Ook het aantal opdrachten blijft toenemen. Halverwege 2015 werden gemiddeld zo’n 3000 opdrachten per maand geplaatst. Dat zijn 150 a 200 opdrachten per werkdag!

Lees meer Lees minder

Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten