Advantage Marketing, Sales, Communicatie & Inteirm Management

Marketing, Sales, Communicatie Advies en Interim Management
Uithoorn (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
19-03-2007
Opdrachten
7
Laatste opdracht
15-11-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Voor professioneel advies en creatief vakwerk!
Advantage Marketing, Sales, Communicatie & Interim Management anlayseert de markt waarin uw bedrijf actief is. Aan de hand van deze analyse en uw eigen ambitie zal Advantage u helpen bij het helder formuleren van uw marketing-, sales- en communicatiedoelstellingen en het ontwikkelen van een strategie voor uw doelgroepen.

Specifieke kennis en een unieke visie!
Advantage kan u helpen bij het realiseren van uw marketing- en communicatiedoelstelling door de geformuleerde strategie om te zetten naar concrete projecten. Zowel voor de uitvoering en coördinatie van projecten kunnen wij u van dienst zijn. Bent u al verder en heeft u een eigen plan voor het realiseren van de door u geformuleerde doelstelling? Advantage helpt u graag bij de uitvoering en het projectmanagement van uw projecten. Van direct mailing campagnes en beurzen tot evenementen.

Daarnaast kan Advantage de kennis over uw markt en klanten vergroten door het maken van een markt- en doelgroepanalyse of het houden van een klanttevredenheidsonderzoek.

Marketing en Communicatie professionals direct beschikbaar
Wanneer u op korte termijn een interim manager of projectmanager nodig heeft. Omdat u bedrijf sterk aan het groeien is, aan het reorganiseren is, of omdat u één van uw managers tijdelijk afwezig is. Dan biedt Advantage Marketing, Sales, Communicatie en Interim Management direct de juiste professional.

Specialisatie en expertise

Salesmanagement
Salesadvies
Salesstrategie
Marketingmanagement
Marketingadvies
Marketingstrategie
Marktonderzoek
CRM
Organisatie advies
Tekstschrijver
Doelgroepanalyse
Interim Management
Trainingen
Communicatie
Communicatieadviseur
Communicatieadvies
Projectmanager


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten