Willianne Winkel

HR Manager
Mijdrecht (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-12-2014
Opdrachten
3
Laatste opdracht
15-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 163 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Resultaat door gezond verstand. Dat is wat Advisor typeert. Verdeeld over twee bedrijven leveren totaal 60 praktisch ingestelde ICT specialisten dagelijks hun deskundige bijdrage aan de vitaliteit en conditie van uw organisatie. Goedgetraind verschijnen zij topfit aan de start van iedere ICT opdracht.

De 24/7 dienstverlening van Advisor is gericht op bedrijven die werken vanuit meerdere vestigingen en/of in hun bedrijfsvoering te maken hebben met tijdkritische processen. In de marktsegmenten waarin Advisor actief is neemt zij een toonaangevende positie in.

Advisor Software Solutions ontwikkelt applicaties voor bedrijven in de sierteeltbranche en de binnenvaartsector die de bedrijfsvoering aansturen en ketenpartijen optimaal met elkaar laat samenwerken. Begin 2015 is de software ook beschikbaar voor de AGF-branche.

Advisor ICT Solutions adviseert bedrijven bij het maken van de juiste strategische ICT keuzes en begeleidt hen bij het implementeren en 24/7 beheren hiervan. De focus is gericht op infrastructuur oplossingen (internet, Wi-Fi), geïntegreerde communicatie, cloud en proactief netwerkbeheer.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten