Triple P Nederland BV

ICT beheer, implementatie, systeem integrator
Vianen (UT)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
09-11-2006
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Triple P ontwerpt, bouwt, levert en beheert ICT-oplossingen die op een efficiënte manier bijdragen aan het resultaat van uw organisatie. Triple P is een merkonafhankelijke ‘infrastructure solution provider’ en behalve voor netwerk- en telecomoplossingen, kunt u bij ons ook terecht voor oplossingen op het gebied van data, continuïteit, onderhoud en projectmanagement, platformintegratie, applicatie en informatie, security en beheer. Daarnaast zijn wij een systeemintegrator met alle mogelijke vormen van services, zoals installatie, onderhoud en projectmanagement.

Missie van Triple P
Het voortdurend verbeteren van de ICT-omgeving van onze klanten. Dat is waar Triple P voor staat. Teams van professionals – die beschikken over uitgebreide kennis van en ervaring met ICT-infrastructuren, werken aan een passende ondersteuning van de bedrijfsprocessen van onze klanten. People, Performance, Partnerschip is het gezamenlijk resultaat


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten