Aequor

kenniscentrum
Ede (GL)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
06-02-2012
Opdrachten
1
Laatste opdracht
06-02-2012
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aequor bevindt zich in het hart van bedrijfsmatige en onderwijskundige ontwikkelingen. Als kenniscentrum maken wij iedere dag de verbinding tussen datgene wat het bedrijfsleven nodig heeft aan arbeidskapitaal en wat het onderwijs kan bieden. Daarvoor zetten wij onze experts in: bedrijfsadviseurs die leerbedrijven erkennen en adviseren, scholingsconsulenten die leven lang leren vorm geven én specialisten die werken aan onder meer kwalificatiedossiers voor het groene mbo-onderwijs en arbeidsmarktinformatie. Vanuit het verbinden van deze twee werelden werken wij voortdurend aan het leveren van oplossingen voor de arbeidsmarkt.

Informatie en reageren voor medewerker arbeidsmarktinformatie

Op www.aequor.nl/cijfers-en-trends kun je zien welke informatie wij opleveren.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bernadette Dijkstra (0318-649557). Stuur je cv en motivatiebrief voor maandag 10 februari 2014 naar dfluit@aequor.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op vrijdag 14 februari en de tweede ronde op dinsdag 18 februari. Een assessment maakt mogelijk deel uit van de procedure en wordt in overleg gepland.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten