A.R.S. Bakels

Ondernemer. Meertalig. Multinationaal.
Berkel-Enschot (Tilburg) (NB)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
15-01-2013
Opdrachten
1
Laatste opdracht
15-01-2013
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

A.R.S. BAKELS BV werd in 1987 opgericht door Aernout Bakels, gelijktijdig met de eerste BBC-vennootschap naar Nederlands recht. BBC betekent: Bakels Blok in Christus. Blok is de meisjesnaam van de vrouw van de oprichter: Irene.

In de loop van 1987 – 2012 werden diverse bedrijven opgericht, gemanaged, afgestoten en verkocht in binnen- en buitenland. Enkelen droegen de naam BBC en anderen waren Breda Transport, De Haan, Embassy, OBDW, Deligifts en nog andere vennootschapsnamen.

In 2007 kwam er een eind aan het eigendom door Bakels van BBC Tilburg. Hij behield evenwel BREDA TRANSPORT (sinds 1956 bestaand) en DE HAAN INTERNATIONALE EXPEDITEURS (sinds 1777 bestaand: de oudste expediteur van Europa), welke firmagroepen hij deels reorganiseerde, deels deed failleren en deels nieuw leven inblies.

Vanaf Augustus 2012 zal Bakels zijn internationale expertise en levenservaring als ondernemer, directeur, eigenaar, president, curator, bewindvoerder, mentor, en nog andere identiteiten op websites gaan publiceren onder verschillende categorieën: meestal land-gerelateerd, maar soms ook onderwerp- of mens-gerelateerd.

Een wereld in crisis heeft betrouwbare mensen nodig, die hun sporen verdiend hebben en hun gezond verstand gebruiken, om uit de crises te raken. Mensen ook, die niet bang zijn uitgevallen en gezag weten te koppelen aan macht en vooral niet ingaan op het gekrakeel van velen, omdat daarmee tijd verloren dreigt te gaan die beter besteed kan worden. Een gezonde geest wordt daarbij gekoppeld aan een gezond lichaam. Bakels krikte zijn lichaam op tot wereldrecordniveau en daardoor behaalde hij een wereldrecord langeafstandsroeien op 10 Mei 2012 j.l. in een skiff (roeiboot): 200 km. non-stop.

Hoe nu verder voor deze 60-jarige wereldrecordhouder-ondernemer?

Het trainen op de Tilburgse roeibaan is een welkome aangelegenheid om zijn zakelijke overdenkingen ruim baan te geven, terwijl zijn rood-wit-blauwe 3-delige skiff "200" onder hem wegspuit, -sist en -borrelt en hem vleugels lijkt te geven. Het grote geluksgevoel wat hem op die momenten doorstroomt, wil hij graag met iedereen op aarde delen, in vervoers- en ondernemingsland waarin hij zijn expertise opbouwde, maar ook in de geestelijke hulpverlening (o.a. curator) of als spreker en schrijver! Hij hoopt dan ook, al skiffend, zijn grote verdriet over het vele bedrog waarmee hij te maken kreeg en de liefdeloosheid die eraan gekoppeld was, in zijn kielzog achter zich te kunnen laten. Daarvoor is dagelijkse training onontbeerlijk voor hem geworden.

Lees verder op wéwéwé bakelsbv punt nl.

Of bel nul zes vijf drie een twee twee nul zeven drie.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten