Allure Executive Search

Allure Executive Search

Sales, Marketing & Communicatie
2652XG Berkel en Rodenrijs (ZH)
Account type
Intermediair
Geregistreerd
04-12-2015
Opdrachten
5
Laatste opdracht
07-01-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Allure Executive Search is een onderdeel van de InterActief Groep. Onze dienstverlening richt zich op HR oplossingen, in de breedste zin van het woord, gericht op instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. Allure Executive Search fungeert als directe schakel tussen alle vacaturebanken / social media en overige wervingskanalen. Het team van Allure Executive Search bestaat uit professionele, betrokken consultants met jarenlange ervaring in Werving & Selectie.

Sprankelend en helder, gedreven en betrokken, doelgericht en professioneel. Zo steken wij onze Werving & Selectie in om telkens de perfecte match te maken. Met de nieuwste digitale middelen en communicatiekanalen om de juiste doelgroep te bereiken, maar ook met een zorgvuldig oog voor de inhoud. We hebben aandacht voor waarden, kennis, competenties en bovenal: de persoon achter het online profiel. Want uitzendwerk blijft mensenwerk.

Specialisatie en expertise

Wij zijn actief op het gebied van Sales, Marketing- en Operationeel Management, Financials en Bedrijfsjuristen in de volgende branches: Zakelijke dienstverlening, Retail, Overheid, Zorg & Onderwijs en Industriƫle Organisaties.

Overige informatie

Lid van Business Leaders


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten