Aeves

Aeves

Inkoop Advies/Detachering/W&S
1404EW Bussum (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
04-05-2015
Opdrachten
64
Laatste opdracht
06-10-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Aeves is specialist op het gebied van Consultancy, Executive Search en Interim Management gericht op de commerciële disciplines binnen organisaties:

  • inkoop

  • sales

  • marketing

Mensen binnen bedrijven en instellingen beter laten samenwerken, dat is de filosofie van Aeves. Binnen veel bedrijven bestaat spanning tussen inkoop-, verkoop- en marketingafdelingen. In plaats van elkaar te versterken, ervaren deze afdelingen en functionarissen elkaar vaak als tegenpolen met als gevolg onvoldoende aansluiting in de commerciële keten. Aeves is gericht op het creëren van synergie en daarmee optimaliseren van het commerciële proces.

Dit doen wij door

  • performance verbeteringen binnen bedrijven te realiseren

  • een optimale match tussen kandidaten en opdrachtgevers te maken.

Ervaren consultants
De consultants van Aeves voegen waarde toe aan uw carrière en/of organisatie door hun uitgebreide kennis van verschillende branches en disciplines, gevoel voor organisatiecultuur, mensenkennis én: passie voor het vak. Professionaliteit, betrokkenheid en vertrouwen vormen hierbij de uitgangspunten.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten