A. Kalikadien

A. Kalikadien

Software ontwikkeling (Websites, apps applicaties)
2721LM Zoetermeer (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
05-04-2006
Opdrachten
18
Laatste opdracht
12-12-2015
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 33 opdrachten
  • KPN Consulting 236 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ons bedrijf bestaat uit een Nederlandse en een Indiase tak. In Nederland hebben we engineers zitten die in staat zijn om de eisen en wensen van de klant te vertalen naar Functionele ontwerpen(mag ook door de klant gebeuren).

Onze Indiase collega`s verzorgen de technische ontwerpen, de programmering, testing etc. Met de huidige communicatie mogelijkheden (internet, skype, msn etc) is ook afstemmen door klanten met India geen probleem.

We hebben in India ruim 150 mensen in dienst. Onze mensen bezitten uiteenlopende expertises. Een aantal van de expertises zijn: C/C++, Java, Applets, Servlets, EJB, J2EE, ASP, JSP, ISAPI, XML, WAP, Java Script, VBScript, ActiveX, Delphi, VC++, PowerBuilder, Developer 2000, Visual Basic, SAP R/3, ABAP/4, .NET etc etc

Het is mogelijk om bij ons aan te vragen

  1. Offerte voor een `fixed price` project. Hierbij geldt dat als input vanuit de klant een beschrijving (functioneel) komt (of de klant vraagt het ons te maken). Op basis hiervan komt er een offerte. Indien accoord volgen er een planning en contract en wordt begonnen met het werk.

  2. Inhuur van een of meerdere medewerkers die in India zitten, die onderdeel worden van uw team op locatie. Uw projectleider stuurt de Indiase medewerkers aan. Onze mensen in Nederland assisteren daar waar nodig.

Doordat ons bedrijf uit een Nederlands en Indiase tak bestaat kunnen we u minimaal Nederlandse kwaliteit bieden tegen kosten die 30% tot 70% goedkoper kunnen zijn dan wat u in Nederland gewend bent.

Graag vertellen we u in een vrijblijvende presentatie wat de mogelijkheden voor uw bedrijf zijn.

Ir. A. Kalikadien
Cyprus 57
2721LM Zoetermeer
Nederland
Tel. 085-2733513

Mob

06-18708126

Fax

0847-146881

E-mail:anoepk@afarit.nl

URL: www.afarit.nl

Specialisatie en expertise

india
kwaliteit
goedkoop
outsourcing
java
.net
programmeur
Xamarin
php
Microsoft dynamics

projectmatig
fix price

inhuur offshore medewerkers

automatisering
internet


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten