Florijn OfficeProfs

Florijn OfficeProfs

Microsoft Office Development Professionals
13 Amsterdam (NH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
10-07-2007
Opdrachten
13
Laatste opdracht
12-08-2016
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Florijn Business Solutions’ bestaat uit een team van IT professionals, aangevuld met een team van relevante specialisten op afroep. We worden gedreven door ambitie en met een ‘niets is onmogelijk’ mentaliteit zijn wij al sinds 1998 dé specialist op het gebied van o.a. MS Access/VBA en VB.NET georiënteerde Business Solutions.

Ras-IT`ers; consultants met een groot communicatief vermogen die zich het meest thuisvoelen rechtstreeks op de werkvloer tussen de functioneel beheerders die met de software aan de slag moeten. Van Access Programmeur tot Excel Specialist.

Onze consultants hebben een behoorlijke staat van dienst in het bedrijfsleven, komen met doeltreffende oplossingen en efficiënte software. Alleen bewezen kwaliteit gaat bij ons aan de slag. Zodat altijd de juiste man bij de juiste opdracht wordt ingezet. En mocht uw specialist onverhoopt niet (meer) kunnen werken voor u. Dan zorgen wij per direct voor een goede vervanger.

FLORIJN Business Solutions | Officeprofs
Microsoft Office Development Professionals

Aernoud Florijn


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten