AfricAlive.nl

Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
24-08-2008
Opdrachten
1
Laatste opdracht
01-01-1970
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Per direct zoekt de non-profit Stichting Studenten voor Internationale Ontwikkelingsprojecten (SSIO) een vormgever die begaan is met het grafisch ontwerpen van het design/layout voor een professionele Boek van ongeveer 100 pagina’s voor het project AfricAlive.

AfricAlive is een expeditie van Delft naar Kaapstad dat plaats heeft gevonden van 8 juni 2007 – 13 november 2007. De expeditie heeft tot doel Duurzame Technologie en Duurzame Ontwikkeling in de breedste zin van het woord, in Nederland te promoten. Gedurende de expeditie zijn 10 ontwikkelingsprojecten op het gebied van Duurzame Technologie bezocht en professioneel gefilmd in Afrika door een team van 6 studenten. SSIO heeft tot doel het Boek op de markt uit te brengen om haar doel nog sterker te realiseren. Gezien het non-profit karakter van de stichting worden winsten hieruit in gepaste fondsen gestopt en aan goede doelen geschoken om het promoten van Duurzame technologie en Internationale ontwikkeling, te stimuleren.


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten