Ajilon Finance IT

Ajilon Finance IT

detachering freelancers op projecten
Laarderhoogtweg 25
1101EB Amsterdam (NH)
0203018055
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
13-02-2004
Opdrachten
977
Laatste opdracht
21-10-2016
Beoordelingen
7
Gecontroleerd
Ja

TOP-Opdrachtgevers

  • WTS Detachering 27 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Novaccent 21 opdrachten

Algemene informatie over deze opdrachtgever

Ajilon verbindt Professionals met organisaties. Profit en Non-Profit. Wij zorgen voor een optimale samenwerking. In allerlei vormen. Want het moet passen. Het kan tijdelijk of structureel zijn. Op project- of interim basis. Traineeships. Werving & Selectie.

Wij ondersteunen ook Freelancers. Wij bieden uitgekiende consultancy services. Realiseren zelfs complete projecten. Mogelijkheden? Jazeker. Maar wat past u? Door heel Nederland hebben wij Professionals. Zij zijn deskundig. Zij hebben de ervaring en de mindset die u zoekt. Dat is wel zo prettig. Wij doen niet alles, maar wel waar wij goed in zijn. Daarom zijn wij alleen actief in: IT, Engineering, Finance, Technology. Wij geven Young Professionals houvast bij hun kickstart. Wij dagen ervaren specialisten uit. Topprestaties. Wij bieden vasthoudende Freelancers uitdagende opdrachten.

Ajilon maakt deel uit van Adecco Group Nederland, wereldwijd marktleider in personele dienstverlening. Wij combineren kracht en kennis. De kracht van ons uitgestrekte netwerk. De specialistische kennis van onze Professionals.

Wij zijn de eerste zakelijke dienstverlener met het MVO prestatieladder certificaat. Die verantwoordelijkheid nemen wij. Voor de maatschappij. Maar ook voor onze kandidaten persoonlijk. Wij zijn daarin uniek. Wij hebben Fieldmanagers die voor u werken. U staat er niet alleen voor.

Ajilon. Your best fit.

Wij zijn Great Place to Work 2015®Beoordelingen

1 2

Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten