Angelique

Angelique

Eigenaresse
3084CB Rotterdam (ZH)
Account type
Opdrachtgever
Geregistreerd
02-03-2016
Opdrachten
0
Laatste opdracht
Nooit
Beoordelingen
0
Gecontroleerd
Nee

Algemene informatie over deze opdrachtgever

&K Cleaning is een middelgroot jong dynamisch bedrijf opgericht in 2009 door Angelique Westdijk. Vakkundigheid, no nonsens en eerlijkheid zijn onze kernwaarden. Een van onze grootste krachten is dat er een vast, professioneel, positief en hardwerkend team staat, die iedere schoonmaakuitdaging aan kan.

De dienstverlening van A&K kenmerkt zich door individueel maatwerk, oplossingsgerichtheid en een sterke persoonlijke benadering.

Onze medewerkers zijn betrokken bij hun werk en voelen zich verantwoordelijk voor de kwaliteit binnen uw pand. Ons specialiteit is om de opdrachtgever met de juiste medewerker te matchen. Door de korte communicatielijnen met u als opdrachtgever en onze hechte organisatie, worden uw wensen adequaat en vakkundig uitgevoerd.

Wij zien er op toe dat d.m.v. kwaliteitsrapporten en logboeken dat de juiste schoonmaakmiddelen en -technieken worden toegepast zodat alles in uw pand correct wordt onderhouden volgens afspraak.

A&K ziet schoonmaken als een vak, welke zij met zorg en beleving uitvoert. Wij zijn meedenkend, oplossingsgericht, proactief en flexibel waardoor wij snel een oplossing kunnen bieden daar waar gewenst is.

Specialisatie en expertise

Under-Management
Totaal schoonmaakonderhoud;
Vloeronderhoud;
Glas-/gevelonderhoud;
Specialistische reiniging;
leveren van facilitaire diensten
Dieptereiniging keuken
Reinigen afzuigkanalen


Beoordelingen

Login om een beoordeling te schrijven.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten